Ζαγοράκης για Euro 2004 : «Δεν θα σταματήσω ποτέ να πιστεύω στην πανίσχυρη δύναμη της ομάδας» – Balla.com.cy
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Ζαγοράκης για Euro 2004 : «Δεν θα σταματήσω ποτέ να πιστεύω στην πανίσχυρη δύναμη της ομάδας»
EURO

Ζαγοράκης για Euro 2004 : «Δεν θα σταματήσω ποτέ να πιστεύω στην πανίσχυρη δύναμη της ομάδας»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ και αρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στην κατάκτηση του Euro 2004, Θοδωρής Ζαγοράκης, έστειλε το δικό του μήνυμα για τη συμπλήρωση 17 χρόνων από το έπος της Πορτογαλίας.

Σήμερα (04/07) συμπληρώνονται 17 χρόνια από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2004 από την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη επέτειο ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και αρχηγός της Εθνικής Ομάδας του 2004 Θεόδωρος Ζαγοράκης, έστειλε το ακόλουθο μήνυμα.

«Η επέτειος της κατάκτησης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είναι ένα ανεπανάληπτο σημείο αναφοράς και ξυπνά ανεξίτηλες μνήμες και δυνατά συναισθήματα.

Η αγωνιστική επιτυχία μας, τοποθέτησε την Ελλάδα στο κέντρο της διεθνούς ποδοσφαιρικής σκηνής και παρέδωσε μια μεγάλη κληρονομιά στις επόμενες γενιές, η αξιοποίηση της οποίας ακόμα και μέχρι σήμερα εξαρτάται από την προσωπική μας θέληση.

Διότι η 4η Ιουλίου 2004 είναι η μέρα που ένωσε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες σε κάθε γωνιά της γης.

Δεν θα σταματήσω ποτέ να πιστεύω στην πανίσχυρη δύναμη της ομάδας, χάρη στην οποία πριν από 17 χρόνια τέτοια μέρα, κατακτούσαμε το πολυπόθητο τρόπαιο.

Για τις μοναδικές στιγμές που έζησα και θυμάμαι ολοζώντανα, ευχαριστώ πραγματικά όλους τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μας, τα μέλη της αποστολής και τον Θεό που με αξίωσε να βιώσω αυτό το θείο δώρο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ