Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Όταν ο Αραγιούρι ήταν αντίπαλος… (ΤΑ ΜΑΤΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ)
ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Όταν ο Αραγιούρι ήταν αντίπαλος… (ΤΑ ΜΑΤΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ)

Στην φωτογραφία είναι ο Αραγιούρι με τον Κβιλιτάια σε παιχνίδι της Πάφου με την Ανόρθωση. Οι δύο τους έδωσαν αρκετές μάχες στα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες αλλά ο Φινλανδός δεν θα βρει τον Γεωργιανό στο «Αντώνης Καράς» μιας και ο δεύτερος μετακόμισε στο ΑΠΟΕΛ. Θα δίνουν μάχες στα ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ.
Παραθέσαμε αυτό τον πρόλογο και την συγκεκριμένη φωτογραφία καθώς θα ασχοληθούμε με τα παιχνίδια που ο Πάουλους Αραγιούρι τέθηκε αντιμέτωπος με τη νέα του ομάδα. Συνολικά έπαιξε σε τέσσερα παιχνίδια κόντρα στην «Κυρία» στις δύο σεζόν που βρίσκεται στην Κύπρο, τρία στο πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο.
Στην πρώτη του σεζόν έπαιξε και στα δυο ματς πρωταθλήματος στις ήττες της Πάφου με  2-0 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (22/9/2019) και 3-0 στο «Στέλιος Κυριακίδης» (6/01/2020).
Στην σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Αραγιούρι έπαιξε κόντρα στην Ανόρθωση στο ένα από τα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος, αυτό που έγινε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη νίκη της «Κυρίας» με 1-0 (18/12/2020).
Η Ανόρθωση…  νίκησε και στο Κύπελλο το νέο της κεντρικό αμυντικό με 1-0 στις 4 Νοεμβρίου 2020 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Πλέον ο Φινλανδός βρίσκεται στο απέναντι στρατόπεδο και στόχος είναι οι νίκες για να υλοποιηθούν οι σαφώς ψηλότεροι στόχοι της νέας του ομάδας σε σχέση με την προηγούμενη. Πλέον στοχεύει στους τίτλους.

Χρίστος Χρίστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ