Θεοδώρου: «Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην ζωή μου» (ΑΝΑΡΤΗΣΗ)
Social Media Sports

Θεοδώρου: «Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην ζωή μου» (ΑΝΑΡΤΗΣΗ)

Στην πρώτη του ανάρτηση στα ΜΚΔ ως ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ προέβηκε λίγες ώρες μετά την ένταξή του στο ρόστερ των «γαλαζοκιτρίνων» ο Δημήτρης Θεοδώρου.

Αναλυτικά η ανάρτησή του στα ΜΚΔ:

«Με την ολοκλήρωση της ελευθέρας μεταγραφής μου στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ, θα ήθελα να ευχαριστήσω το διοικητικό και προπονητικό επιτελείο της ομάδας για το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου.
Πέρα αυτού, θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρία που με εκπροσωπεί από την αρχή της καριέρας μου «Golden Era Sports Agency» και τον ΠΑΣΠ για την στήριξη και την μεγάλη συμβολή τους στην ολοκλήρωση της μεταγραφής αυτής.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω και στο οικοδόμημα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου για τα δύο χρόνια συνεργασίας που είχαμε.
Ευχαριστώ τον Πρόεδρο και την οικογένεια του, το διοικητικό συμβούλιο, όλα τα προπονητικά και ιατρικά επιτελεία, όλους τους νυν και πρώην συμπαίκτες μου, καθώς και όλους τους πιστούς οπαδούς της ΕΝΩΣΗΣ που βρίσκονται πάντα κοντά στην ομάδα.
Εκεί γνώρισα ανθρώπους που θα σέβομαι και θα εκτιμώ για μια ζωή. Στην ομάδα της ΕΝΩΣΗΣ εύχομαι από καρδιάς να βρει σύντομα τον δρόμο της, γιατί αυτό αρμόζει η ιστορία της.
Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην ζωή μου. Στόχος μου είναι μέσα από σκληρή δουλειά να δικαιώσω όσους πίστεψαν σε έμενα και να βοηθήσω την καινούργια μου ομάδα στην επίτευξη των στόχων της».

Related posts