«Ξέρω καλά το ΑΠΟΕΛ και το DNA του» (ΔΗΛΩΣΗ) – Balla.com.cy
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

«Ξέρω καλά το ΑΠΟΕΛ και το DNA του» (ΔΗΛΩΣΗ)
Α' Κατηγορία

«Ξέρω καλά το ΑΠΟΕΛ και το DNA του» (ΔΗΛΩΣΗ)

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χωρίς VAR» ήταν το βράδυ της Πέμπτης (24/06) ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης μίλησε για τις απαιτήσεις του κόσμου της ομάδας της Λευκωσίας:

«Ξέρω καλά το ΑΠΟΕΛ και το DNA του. Θεωρώ ευλογία σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που βρίσκομαι στην ομάδα και να σας πω επίσης…

Για την περσινή αποτυχημένη χρονιά: «Δεν είμαστε συνηθισμένοι στην Κύπρο μεγάλες ομάδες που πρωταγωνιστούν να μένουν πίσω, αλλά στην Ευρώπη έχει συμβεί. Έχει συμβεί και σε εμάς και οκ, έχει περάσει. Δεν πρέπει να συμβεί ξανά. Το να μην μπορεί ένας ΑΠΟΕΛ να βγει στην Ευρώπη είναι σοβαρό πλήγμα και από πλευράς πρεστίτζ και από πλευράς αγωνιστικής και οικονομικής».

Για την πίεση που υπάρχει: «Είμαστε στο ΑΠΟΕΛ. Είναι λογικό και αυτό είναι η μοίρα μας. Αν δεν μπορείς να αντέξεις αυτή την πίεση, τότε δεν μπορείς να είσαι στο ΑΠΟΕΛ».

Για την στήριξη διοίκησης και κόσμου: «Υπάρχουν οι απαιτητικοί, αλλά και η μερίδα που με στηρίζει. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο παράσημο για ένα προπονητή. Αυτό είναι και κίνητρο για μας. Το εκτιμώ και θα με βοηθήσει αυτό. Πολλές φορές από όταν ήμουν ποδοσφαιριστής ένιωσα να απογοητεύω κόσμο. Όμως είναι ευχής έργον για το ΑΠΟΕΛ που έχει ένα άνθρωπο που ξέρει καλά αυτή την ομάδα»».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ