Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Στα «σχοινιά»… μαζί τους! (ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΣΤ)
Α' Κατηγορία

Στα «σχοινιά»… μαζί τους! (ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΣΤ)

Ικανοποιημένος έμεινε ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ από το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του Απόλλωνα και το δήλωσε άλλωστε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας (Διαβάστε ΕΔΩ).
Αυτό που κρατάμε όμως, κι εμείς αλλά και στον Απόλλωνα, είναι η δουλειά του Γερμανού που μπήκε από την πρώτη στιγμή στο… πετσί του ρόλου του. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της ομάδας στις Πλάτρες, έγιναν τα πρώτα βήματα για να εφαρμόσει το δικό του στιλ στην ομάδα. Είναι αντιληπτό όμως τόσο στην ομάδα, όσο και από τον ίδιο, ότι χρειάζεται χρόνος.
Δουλεύει πολύ ο Γερμανός και είναι δίπλα στους παίκτες του. Χαρακτηριστική και η φωτογραφία που επιλέξαμε άλλωστε. Πλέον, όπως ενημέρωσε και η ομάδα της Λεμεσού, την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί απογευματινή προπόνηση, πριν το πρώτο και συνάμα δυνατό τεστ του Σαββάτου, που θα είναι κόντρα στην Ομόνοια.
Ένα παιχνίδι στο οποίο θα μπορεί ο Γερμανός να εξαγάγει τα πρώτα του συμπεράσματα, αλλά ουσιαστικά θα είναι το πρώτο ξεμούδιασμα. Άλλωστε οι προετοιμασία θα εντατικοποιηθεί την επόμενη βδομάδα, όπου θα δοθεί φιλικό και με την Ανόρθωση, ενώ η κορύφωσή της θα γίνει στην Αυστρία για την οποία αναχωρεί ο Απόλλωνας στις 4 Ιουλίου.

Κύπρος Εγγλέζος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ