Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Παίρνει άλλους τρεις η ΠΑΕΕΚ! (ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΣΚΗΝΙΚΟ)
Α' Κατηγορία

Παίρνει άλλους τρεις η ΠΑΕΕΚ! (ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΣΚΗΝΙΚΟ)

Με γοργούς ρυθμούς κινείται ο προγραμματισμός τη νεοφώτιστη ΠΑΕΕΚ Κερύνειας ενόψει της σεζόν 2021-22.

Τρίο τερματοφυλάκων: Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η ομάδα προγραμματισμού των Κερυνειωτών έχει τελειώσει με το κεφάλαιο της θέσης του τερματοφύλακα. Πρόσεκ (δανεικός από ΑΕΛ), Παναγιώτου Π. (από Αλκή) και Μαυρόμουστος Κ. (από ΑΠΟΝΑ) αποτελούν τις τρεις να  βασικές προσθέσεις για τον άσο.
Οι τρεις τους προστέθηκαν στο πλευρό άλλων εννιά ποδοσφαιριστών που αγωνίζονταν στην ΠΑΕΕΚ από την περσινή σεζόν και συνέβαλαν στην προσπάθεια ανόδου στην Α’ Κατηγορία. Πρόκειται για τους Δημητρίου Μ, Φραγκέσκου Α, Χαραλάμπους Μ, Αριστοτέλους Π, Καπαρτής Β και Βούρκο Δ και τρεις ξένους Εσσελινγκ, Τίμερμανς και Κιντέλα, τα συμβόλαια των οποίων έχουν ανανεωθεί.
Άλλες τρεις προσθέσεις: Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΠΑΕΕΚ είναι πλέον πολύ κοντά στην απόκτηση ενός Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού και ενός Ολλανδού μεσοεπιθετικού. Τόσο η μία, όσο και η άλλη περίπτωση αναμένεται να επικυρωθεί με την κάθοδό της στην Κύπρο και την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων. Στο πλευρό του Ολλανδού μεσοεπιθετικού, αναμένεται να βρεθεί και ένας νεαρός Κύπριος μεσοεπιθετικός ο οποίος είχε γεμάτη σεζόν στη Β’ Κατηγορία το 2020-21 σε συμμετοχές και γκολ, με τις επαφές να είναι ήδη πολύ προχωρημένες.
Δεν προχωρά των δύο: Για τις περιπτώσεις των Μπάμπιτς (ΑΕΛ) και Αποστολάκη (ΑΠΟΕΛ) φαίνεται ότι πολύ δύσκολα προχωρούν και οι δύο.
8-9 οι ανάγκες: Προκειμένου να καλυφθούν και τα υπόλοιπα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ πριν την έναρξη της προετοιμασίας, η τεχνική ηγεσία επιδιώκει επίσης να αποκτήσει ακόμα 8-9 ποδοσφαιριστές. Αυτό φαίνεται ότι θα γίνει με τη μορφή του δανεισμού, είτε με τη μορφή της κανονικής μεταγραφής, ανάλογα με το πως θα κυλήσουν τα δεδομένα τις επόμενες εβδομάδες.
29 Ιουνίου και 10 Ιουλίου: Η  έναρξη της προετοιμασίας έχει οριστεί για τη Δευτέρα, 28 Ιουνίου στο γήπεδο του ΘΟΪ Λακαταμίας καθώς το «Κερύνεια-Επιστροφή» βρίσκεται υπό διαδικασία επανασποράς.
Για την ώρα διεξάγονται αυτές τις ημέρες εργομετρικές εξετάσεις για τους ποδοσφαιριστές που πρόκειται να συμπεριληφθούν με βεβαιότητα στο νέο ρόστερ. Στόχος της τεχνικής ηγεσίας η συμπλήρωση όλων των κενών, έτσι ώστε όταν η ομάδα θα μεταβεί στις 10 Ιουλίου στις Πλάτρες  για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της να είναι όσο το δυνατότερο πιο πλήρης γίνεται. Στην πορεία εάν και εφόσον παρουσιαστούν επιπλέον ανάγκες, πάντα στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων της ΠΑΕΕΚ, το ρόστερ θα ενισχυθεί με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.
Ο πάγκος: Τέλος, αναμένεται ότι εντός της επόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθεί και από τη διοίκηση και το πλήρες τεχνικό επιτελείο με τους βασικούς συνεργάτες του Μάκη Σεργίδη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής της ομάδας θα έχει για ακόμη μια σεζόν δίπλα του τους μόνιμους πλέον βοηθούς του Πανίκκο Σάκκη, Κωνσταντίνο Κούμα και Πανίκκο Φεσσά.

Τάσος Θεοδώρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ