Επιστρέφει κι έπονται εξελίξεις! – Balla.com.cy
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Επιστρέφει κι έπονται εξελίξεις!
ΑΕΚ

Επιστρέφει κι έπονται εξελίξεις!

Στην Κύπρο επιστρέφει αύριο Παρασκευή από τις διακοπές του ο Τσάβι Ρόκα και αναμένονται οι περαιτέρω εξελίξεις στα θέματα προγραμματισμού της ΑΕΚ. Η πρώτη ανακοίνωση θα αφορά την απόκτηση του Κύπρου Χριστοφόρου, ο οποίος έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του και σύντομα θα επισημοποιηθεί η μεταξύ τους συμφωνία.

Απ’ εκεί και πέρα, ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής συνεχίζει τις διεργασίες του, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι το σίγουρο, τουλάχιστον επί του παρόντος. Είναι δεδομένο ότι, πλην του Χριστοφόρου, θα γίνουν τουλάχιστον ακόμη τρεις κινήσεις, που θα αφορούν έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό, ένα εξτρέμ κι έναν σέντερ φορ.

Το ξαναγράφουμε: τουλάχιστον. Διότι είναι πιθανόν, να γίνουν ακόμη 1-2 κινήσεις, είτε από την εγχώρια αγορά, είτε από τη ξένη με ποδοσφαιριστή για τον κατάλογο «Β». Ο Ρόκα πάντως δεν πρόκειται να βιαστεί και μοιάζει σίγουρο ότι δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός πριν από την έναρξη της προετοιμασίας.

Από την άλλη, θα εντατικοποιήσει τις ενέργειές του προκειμένου να προχωρήσει όσο το δυνατόν κάποιες περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει. Στο μεταξύ, σιγά σιγά επιστρέφουν στην Κύπρο οι ξένοι ποδοσφαιριστές ενόψει της πρώτης συγκέντρωσης, ενώ αναμένεται και ο Νταβίντ Καταλά.

Ανδρέας Βεντούρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ