«Απόλυτα ικανοποιημένος από τη διοίκηση» (ΔΗΛΩΣΗ) – Balla.com.cy
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

«Απόλυτα ικανοποιημένος από τη διοίκηση» (ΔΗΛΩΣΗ)
Α' Κατηγορία

«Απόλυτα ικανοποιημένος από τη διοίκηση» (ΔΗΛΩΣΗ)

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χωρίς VAR» ήταν το βράδυ της Πέμπτης (24/06) ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης μίλησε για τη σχέση του με τη διοίκηση Πετρίδη και τη στήριξη που του παρέχει αυτή την περίοδο:

«Για την πρόκληση αυτή για τον ίδιο: «Είμαι ένας άνθρωπος που ζει στην Κύπρο πάρα πολλά χρόνια. Πέρα από το ΑΠΟΕΛ και έζησα μεγάλες στιγμές. Ξέρω τη νοοτροπία αυτής της ομάδας. Δεν είναι εύκολο. Πρωταγωνιστές θα είναι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Η διοίκηση μου έδωσε την πλήρη ελευθερία των κινήσεων και διαβεβαιώνω ότι θα κάνουμε μια αξιοπρεπή για το ΑΠΟΕΛ πορεία».

Για τις μεταγραφές: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τις κινήσεις που έχουν γίνει ως τώρα και από την ανταπόκριση της διοίκησης στα θέλω τα δικά μου. Είμαι ευγνώμων για τη διοίκηση. Κάνουμε το καθήκον μας όλοι. Σας λέω όμως ότι όποιος ποδοσφαιριστής κι αν έρθει, αν δεν έρθει ο κόσμος πίσω δεν θα μπορέσουμε να φέρουμε εις πέρας τη δύσκολή μας αποστολή».

Για το σημερινό μοντέλο λειτουργίας του ΑΠΟΕΛ: «Αυτή τη στιγμή σας λέω ότι το ΑΠΟΕΛ σε αυτές τις συνθήκες λειτουργεί όπως εγώ σαν Σάββας θα ήθελα. Υπάρχουν δυσκολίες. Υπάρχουν προβλήματα, αλλά υπάρχει και η εμπειρία για να ξεπεραστούν. Επαναλαμβάνω ότι προσωπικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος»».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ