Ο Ζοσέ Σα στα 2.5 εκατ. ευρώ, ο Φαμπιάνο πόσα; – Balla.com.cy
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Ο Ζοσέ Σα στα 2.5 εκατ. ευρώ, ο Φαμπιάνο πόσα;
Α' Κατηγορία

Ο Ζοσέ Σα στα 2.5 εκατ. ευρώ, ο Φαμπιάνο πόσα;

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Παρόλο ότι οι συγκρίσει στο ποδόσφαιρο, δεν είναι ούτε απλές ούτε εύκολες, εντούτοις για σκοπούς και μόνο συζήτησης, καλό είναι, ορισμένες φορές να σχολιάζεται κάτι που είναι μάλιστα, χειροπιαστό παράδειγμα.
Με αφορμή τον θόρυβο που ξέσπασε με πρωταγωνιστή τον Φαμπιάνο και το πιθανό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού Πειραιώς, να τον αποκτήσει, έψαξα και βρήκα το ιστορικό της μεταγραφής του Ζοσέ Σα στην ομάδα του Πειραιά.
Θεωρώ τον Πορτογάλο κήπερ, ότι έχει τεράστια αξία και για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι πολυτέλεια. Παρόλο ότι έκανε και κακές εμφανίσεις, εντούτοις, κανένας δεν δικαιούται να τον αμφισβητεί.


Ο Σα, πήγε στον Ολυμπιακό Πειραιώς, το καλοκαίρι του 2018, δανεικός από την Πόρτο. Ο Ολυμπιακός, ένα χρόνο αργότερα, πλήρωσε στους Πορτογάλους 2.5 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει και να τον κάνει δικό του μέχρι το 2023.
Μπορεί τα 2.5 εκατ. ευρώ να τα βγάλει μέχρι και στο 6πλάσιο ( λέγεται ότι θέλει 15.000.000 ο Μαρινάκης για να τον παραχωρήσει) εντούτοις αποτελούν σημείο αναφοράς για την περίπτωση του Φαμπιάνο.
Δεν είναι δυνατόν, μετά από δύο χρόνια, ο Ολυμπιακός να ψάχνει τερματοφύλακα για να καλύψει την πιθανή πώληση του Σα και να μην δίνει ούτε και 500.000 ευρώ.
Ακόμα και αν η ηλικία των Σα και Φαμπιάνο απέχει 5 χρόνια, με το Βραζιλιάνο να είναι μεγαλύτερος, εντούτοις, όταν θέλεις και αν όντως θέλεις κήπερ να καλύψει τη βασική θέση, οφείλεις και πρέπει να πληρώσεις, τουλάχιστον ένα χρηματικό ποσό που είναι στα όρια της λογικής.
Αν αληθεύουν οι πληροφορίες, ότι έγινε πρόταση στην Ομόνοια με 300 χιλιάδες ευρώ, είναι σαν να υποτιμά ο Ολυμπιακός την αξία του Φαμπιάνο.
Δεν μπορώ να ξέρω αν θα γίνει η μεταγραφή Φαμπιάνο. Είμαι εξ εκείνων που σπάνια παίρνουν στα σοβαρά τα δημοσιεύματα (ειδικά από την Ελλάδα) και πολύ περισσότερο, όταν είναι διαδοχικά δημοσιεύματα που δεν συμφωνούν ούτε μεταξύ τους!
Ούτε επίσης ξέρω, αν ο Φαμπιάνο, θέλει να φύγει από την Ομόνοια, όπως επίσης αν ο μάνατζερ του θα τον συμβουλέψει για κάτι τέτοιο…

Μιχάλης Παπαγεωργίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ