Ο ΤΙΜΟΥΡ τον… απόλαυσε και τον ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ! (ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ) – Balla.com.cy
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Ο ΤΙΜΟΥΡ τον… απόλαυσε και τον ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ! (ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ)
Α' Κατηγορία

Ο ΤΙΜΟΥΡ τον… απόλαυσε και τον ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ! (ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ)

Μία από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη εμφάνιση του στο Euro, πραγματοποίησε ο Πάουλους Αραγιούρι το βράδυ της Δευτέρας. Ο νούμερο ένα στόχος του Τιμούρ Κετσπάγια για το κέντρο της άμυνας, ήταν εξαιρετικός, έχοντας να αντιμετωπίσει τον κορυφαίο επιθετικό του πλανήτη τη δεδομένη στιγμή.
Ο Τιμούρ, είδε το παιχνίδι και τον περιμένει για να ξεκαθαρίσει η συγκεκριμένη περίπτωση. Ξέρει πολύ καλά ότι μπορεί να του δώσει τα στοιχεία που θέλει στην άμυνα, όντας ένας ποδοσφαιριστής εξαιρετικός στις εναέριες μονομαχίες, δυνατός και με ηγετικά χαρακτηριστικά. Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη πρόταση στα χέρια του από την Πάφο, ενώ σαφώς δεν παίζουν μόνες τους οι δύο ομάδες για αυτόν, οπότε παραμένει μία ιδιαίτερη περίπτωση. Ειδικότερα στο οικονομικό, μιας και οι απολαβές του Φινλανδού ήταν περί των 25.000 μηνιαίως.

Η Ανόρθωση μπορεί να μην… ανεβαίνει σε αυτά τα επίπεδα, έχει όμως τα δικά της πλεονεκτήματα για να προσελκύσει τον ποδοσφαιριστή και να τον πείσει να απαντήσει θετικά, όπως η προοπτική της Ευρώπης που δεν τον αφήνει αδιάφορο.
Σαφέστατα και υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που απασχολούν, όπως αυτές των Γούτα και Χατζηισαΐα, όμως όλα θα εξαρτηθούν από την τελική έκβαση της υπόθεσης με τον Φινλανδό στόπερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ