«Τα θέλω της Ομόνοιας ξεκινούν από ένα εκατομμύριο» (Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΦΑΜΠΙΑΝΟ)
Α' Κατηγορία

«Τα θέλω της Ομόνοιας ξεκινούν από ένα εκατομμύριο» (Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΦΑΜΠΙΑΝΟ)

Τα «θέλω» της Ομόνοιας και οι αποδοχές του Φαμπιάνο

Σε αυτή την περίπτωση τα «θέλω» της Ομόνοιας θα ξεκινούν από το ένα εκατομμύριο ευρώ.
Όσο για τον Φαμπιάνο;
Το συμβόλαιό του στους «τριφυλλοφόρους» του αποφέρει 200.000 ευρώ καθαρά ετησίως, συν τα υψηλά μπόνους (κατάκτηση πρωταθλήματος, είσοδος στους ομίλους Europa League) που τον ανέβασαν πάνω από τα 300 χιλιάρικα.

Οι…συγκρατημένες αυξήσεις της Ομόνοιας  

Σύμφωνα με την οικονομική πολιτική της διοίκησης της Ομόνοιας, οι αυξήσεις που προτείνονται στους παίκτες (μηδενός εξαιρουμένου) για την επέκταση των συμβολαίων τους δεν….ξεφεύγουν στα νούμερα και είναι πάντα μέσα σε προκαθορισμένα πλαίσια.
Κάτι που σημαίνει πως η Ομόνοια δεν προσφέρει καθαρά πάνω από 300 χιλιάρικα στον Φαμπιάνο για την υπογραφή νέου συμβολαίου.
Χρήματα που μπορεί να καλύψει για…πλάκα ο Ολυμπιακός και να προσφέρει ακόμα, ακόμα και τα διπλά για να φέρει τον Βραζιλιάνο κίπερ στον Πειραιά.

Προτεραιότητα τα γάντια του βασικού

Μια σημαντική λεπτομέρεια της υπόθεσης είναι πως ο Φαμπιάνο ΔΕΝ βάζει σε απόλυτη προτεραιότητα το οικονομικό στις αποφάσεις που λαμβάνει για την καριέρα του.
Στην Πόρτο είχε ετήσιο συμβόλαιο με απολαβές άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ με τους «Δράκους» κι εν τούτοις έφυγε και υπέγραψε στην Ομόνοια για 200 χιλιάρικα, με την κυπριακή ομάδα εκτός από το «μνημονιακό» συμβόλαιο, να του προσφέρει (νον στοπ) χρόνο συμμετοχής και τα γάντια του βασικού κίπερ τα οποία…διψούσε να πάρει στα χέρια του.

Related posts