Σε 15 μέρες μένει ελεύθερος ο Μαγκλίτσα… (ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ) – Balla.com.cy
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Σε 15 μέρες μένει ελεύθερος ο Μαγκλίτσα… (ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ)
ΑΠΟΛΛΩΝ

Σε 15 μέρες μένει ελεύθερος ο Μαγκλίτσα… (ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ)

Όπως και σε κάθε μεταγραφική περίοδο από τον καιρό που έφυγε έτσι και στην τρέχουσα το όνομα του Άντον Μαγκλίτσα «παίζει» εκ νέου στο ρεπορτάζ του Απόλλωνα, μόνο που αυτή την φορά… παίζει κάπως διαφορετικά.
Τις τελευταίες μέρες με κάθε ευκαιρία από επίσημα χείλη βγαίνει ότι τους ενδιαφέρει ο Κροάτης επιθετικός σε σχέση με προηγούμενες φορές που όταν έπεφτε αυτό το θέμα στην συζήτηση ουσιαστικά έκοβαν την κουβέντα και έβαζαν τέλος επικαλούμενοι το οικονομικό. Και τώρα τονίζουν ότι οικονομικά δεν είναι καθόλου εύκολη περίπτωση αλλά το θέμα το αναπτύσσουν στις συζητήσεις και η αλήθεια να λέγεται όλο αυτό δημιούργησε προσδοκίες.
Αν ικανοποιηθούν οι προσδοκίες αυτές ή όχι εναπόκειται στην διοίκηση και στο πόσο βαθιά θα βάλει το χέρι στην τσέπη χωρίς σε καμιά περίπτωση εμείς να θέλουμε να ανεβάσουμε τον πήχη μιας ομάδας ή να μπούμε στον προγραμματισμό της. Απλά το λέμε αυτό καθώς ο Νίκος Κίρζης δείχνει φέτος αποφασισμένος ακόμα και για υπερβάσεις που θα δυναμώσουν την ομάδα σε σημείο που θα την καταστήσουν ικανή να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Ο τρόπος που το σκέφτονται είναι ο εξής: Εφόσον καταλάβουν ότι δεν αποκλείει ο ποδοσφαιριστής το ενδεχόμενο να επιστρέψει τότε θα οριοθετηθεί επ’ ακριβώς τι θα του προσφέρει ο Απόλλωνας και θα ξεκαθαρίσει μέσα από τις επαφές κατά πόσον θα γίνει υπέρβαση και αν αυτή η υπέρβαση κριθεί αρκετή. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η άποψη του προπονητή Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ.
Το συμβόλαιο του Μαγκλίτσα με την Καισέρισπορ λήγει σε 15 μέρες, τέλος δηλαδή του τρέχοντος μήνα Ιουνίου και τότε ίσως να ξεκαθαρίσουν κάπως τα πράγματα. Τα χρήματα που έπαιρνε στην Τουρκία δεν θα τα πάρει σε καμιά περίπτωση στον Απόλλωνα καθώς μιλάμε για ετήσιες απολαβές πέραν του μισού εκατομμυρίου αλλά στο θέμα Απόλλων-Μαγκλίτσα μπαίνουν στην μέση και άλλα πράγματα τα οποία θα φανεί αν αποδειχθούν αρκετά για να εξισορροπήσουν το οικονομικό και πείσουν τον Κροάτη να κατηφορίσει εκ νέου προς Κύπρο μεριά και να γίνει ξανά κάτοικος Λεμεσού, μια πόλη που παρεμπιπτόντως την αγαπά και στην οποία έχει πολλούς φίλους (γι’ αυτό γράψαμε πιο πάνω ότι μπαίνουν και άλλα πράγματα στην μέση πέραν του οικονομικού τα οποία ίσως αποδειχθούν ευνοϊκά).

Χρίστος Χρίστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ