ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: «Κανείς δεν θα μας κάνει μαθήματα Ομονοιατισμού»
Κύριες Ειδήσεις

ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: «Κανείς δεν θα μας κάνει μαθήματα Ομονοιατισμού»

Ανακοίνωση από τον Όμιλο Παλαιμάχων της Ομόνοιας.

Αναλυτικά:

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ έχει ευθύνη για τις πράξεις και ενέργειες αυτών που έγραψαν την ιστορία, τίμησαν την φανέλα και συνεχίζουν να κρατούν την σημαία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ψηλά!
Μετά από αρκετά δημοσιεύματα στα ΜΚΔ αναφορικά με την θέση και τις ευθύνες του Ομίλου σε σχέση με δηλώσεις πρώην ποδοσφαιριστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θέλουμε να αναφέρουμε τα εξής :
Τα μέλη του Ομίλου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας έχουν γράψει με ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ την ιστορία του Συλλόγου μας και οφείλουμε όλοι να δείξουμε τον ανάλογο σεβασμό σε αυτούς τους ανθρώπους!
Οι πράξεις και η συμπεριφορά των ανθρώπων -ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν τον Ομιλο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας έχουν κριθεί και συνεχίζουν να κρίνονται από την ιστορία και από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, και τόσο η ιστορία όσο και ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τους έχει κατατάξει στο πιο ψηλό σημείο του βάθρου.
Ο Όμιλος Παλαιμάχων αποτελείται από μέλη τα οποία πρόσφεραν στην ΟΜΟΝΟΙΑ ποδοσφαιρικά και συνεχίζουν να προσφέρουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ τιμώντας την με τις πράξεις τους.
Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ ασχέτως της ποδοσφαιρικής τους αξίας, οι οποίοι όμως δεν τηρούν το πιο βασικό άρθρο του καταστατικού μας που λέει ρητά ότι τάσσονται υπέρ της προάσπισης των συμφερόντων του Συλλόγου μας, δεν είναι μέλοι του Ομίλου και δεν πρόκειται να γίνουν.
Ο Όμιλος δεν μπορεί να διαγράψει την ποδοσφαιρική προσφορά του οποιουδήποτε φόρεσε την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μπορεί όμως να μην εγγράψει σαν Μέλος του τον οποιοδήποτε δεν ΣΕΒΕΤΑΙ την ΟΜΟΝΟΙΑ.
Ο Όμιλος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας ΟΥΔΕΠΟΤΕ έιχε και ούτε πρόκειται ποτέ να έχει σαν Μέλος του ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ενεργεί με τρόπο που να μην τιμά την ΟΜΟΝΟΙΑ.
Ο Όμιλος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας δεν μπορεί να δεχθεί ευθύνες και κριτική για τις πράξεις και τα λεγόμενα μη μελών του και δεν μπορεί να δεχθεί μαθήματα τιμής και Ομονοιατισμού από κανένα!
ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ☘️

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ