Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΠΕΤΡΑΚΗΣ: «Δεν είμαι ο ειδικός να πω γιατί έφυγα» (Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ)
ΑΠΟΛΛΩΝ

ΠΕΤΡΑΚΗΣ: «Δεν είμαι ο ειδικός να πω γιατί έφυγα» (Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ)

Για την φυγή του από τον Απόλλωνα μίλησε στην εκπομπή «Χωρίς VAR» της Cablenet ο πρώην προπονητής της ομάδας Γιάννης Πετράκης.


Νιώθετε αδικημένος που αποχωρήσατε από μια ομάδα που δεν χτίσατε εσείς ενώ το συμβόλαιο σας ήταν για ακόμα έναν χρόνο;
«Δεν μου αρέσει η λέξη αδικημένος. Στεναχωρήθηκα γιατί αν μπορώ να φτιάξω ομάδα ή όχι το απέδειξα και στα Γιάννινα και στον Ολυμπιακό. Έμαθα να σέβομαι στην ζωή μου. Υπάρχει απόλυτος σεβασμός, στεναχωρήθηκα όταν έγινε αλλά έμαθα να πηγαίνω στο επόμενο βήμα. Ήταν μεγάλη η εμπειρία για μένα και στον Ολυμπιακό και στον Απόλλωνα. Θεωρώ ότι κάναμε σημαντικά πράγματα στον Απόλλωνα. Εξελίξαμε την ομάδα, το παιχνίδι, τις ισορροπίες, στηρίξαμε παιδιά που τυγχάνει να είναι Κύπριοι, δώσαμε σε κάποιους ρόλο πρωταγωνιστικό όπως ο Πίττας και ο Χάμπος, δώσαμε χρόνο στον Κατελάρη και στον Ψύχα. Πήραμε το πρωτάθλημα μέχρι τέλους. Κάποτε έρχεται δοκάρι και μέσα και πας στον παράδεισο, κάποτε δοκάρι και έξω πας στην κόλαση. Δεν είμαι ειδικός εγώ για να μιλήσω για την απόφαση να αποχωρήσω».

Τι λάθη έγιναν; «Λάθη πάντα γίνονται. Όποιος λέει ότι δεν έκανε λάθος είναι μεγάλο λάθος. Έφτασε η ομάδα δύο στροφές πριν το φινάλε να χάσουμε τον τίτλο. Είναι η δεύτερη φορά τα τελευταία δέκα χρόνια που το πέτυχε αυτό η ομάδα να τερματίσει στη 2η θέση. Είχαμε τραυματισμούς, κορωνοϊό και την ίδια στιγμή συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν είναι επιτυχία η 2η θέση αλλά αν το κοιτάξουμε σε δεύτερο χρόνο πετύχαμε αρκετά πράγματα».

Τι έλειψε από τον Απόλλωνα και το είχε η Ομόνοια; «Για να καταφέρει κάποιος κάτι σημαίνει κάτι καλύτερο έκανε από εσένα. Είχαμε να ανταγωνιστούμε μια ομάδα με ποιότητα και πολύ καλά δομημένη όπως η Ομόνοια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ