Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Μπήκε εντυπωσιακά στο μεταγραφικό παζάρι! (ΑΠΟΛΛΩΝ-ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ)
UEFA NATIONS LEAGUE 2020 / ÅËËÁÄÁ - ÓËÏÂÅÍÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ΑΠΟΛΛΩΝ

Μπήκε εντυπωσιακά στο μεταγραφικό παζάρι! (ΑΠΟΛΛΩΝ-ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ)

Από τα τέλη Μαρτίου συμφώνησε με τον Απόλλωνα ο Χάρης Μαυρίας αλλά φτάσαμε 10 Ιουνίου για να ανακοινωθεί και επίσημα ο Ελλαδίτης ακραίος αμυντικός που την τελευταία διετία αγωνιζόταν στην Ομόνοια.
Ο Μαυρίας ήταν ο πρώτος με τον οποίο συμφώνησε η ομάδα της Λεμεσού αλλά ήταν ο τέταρτος στην σειρά που ανακοινώθηκε σε μια ημέρα κυριολεκτικά μεταγραφικής αντεπίθεσης από τον Απόλλωνα.
Πάνω κάτω οι πληροφορίες ήταν εκεί ότι μετά την παρουσίαση του νέου προπονητή θα άρχιζαν οι ανακοινώσεις αλλά αυτό που συνέβη ήταν πραγματικά εντυπωσιακό.
Αρχικά ανακοινώθηκαν μέσα σε διάστημα μίας ώρας τρεις ποδοσφαιριστές. Λίγο-πολύ τους Μπασέλ Ζράντι και Ίσρα Κολ τους περιμέναμε καθώς οι πληροφορίες το επιβεβαίωναν ότι ήταν συμφωνημένοι και ήρθε σε αυτούς να προστεθεί και ο Αυστραλός διεθνής πρώην wonderkid του Αυστραλιανού ποδοσφαίρου για τον οποίο κάποτε έδωσαν μάχη Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μουσταφά Αμινί.
Τελευταίος της ημέρας αλλά όχι έσχατος ο Χάρης Μαυρίας ο οποίος έκλεισε το καρέ  και έπεται συνέχεια.
Οι επόμενες μέρες είναι δεδομένο ότι θα φέρουν εξελίξεις. Η ομάδα χρειάζεται ακόμα αρκετούς ποδοσφαιριστές για να μπορέσει το ρόστερ να αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά αν και άρχισε να το παίρνει με τις τέσσερις ανακοινώσεις.
Θα αποκτηθούν σίγουρα άλλοι δύο ποδοσφαιριστές στην μεσαία γραμμή, σίγουρα τουλάχιστον ακόμα ένας επιθετικός και δύο αμυντικοί. Από κει και πέρα ο κόουτς θα δει τι επιπλέον θα θέλει και θα κινηθεί ανάλογα.
Όπως παραδέχθηκε ο ίδιος έχει ένα καλό μπάτζετ στα χέρια του για να φτιάξει μια ομάδα που θα υλοποιήσει τους στόχους του πρωταθλήματος και μιας καλής πορείας στο Conference League στην Ευρώπη.

Χρίστος Χρίστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ