ΑΕΚ: Οι… 6+2 νέοι και οι διπλάσιες αποχωρήσεις! – Balla.com.cy
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΕΚ: Οι… 6+2 νέοι και οι διπλάσιες αποχωρήσεις!
ΑΕΚ

ΑΕΚ: Οι… 6+2 νέοι και οι διπλάσιες αποχωρήσεις!

Έξι μεταγραφές πραγματοποίησε μέχρις στιγμής η ΑΕΚ (Τιάγκο, Μαρτίνεθ, Γκαρσία, Εγγλέζου, Ρομό και Ολατούνζι), ενώ προσθέτοντας και την επιστροφή του Ιωακείμ Τούμπα, ο οποίος είχε δοθεί πέρυσι δανεικός στην Καρμιώτισσα, η σούμα μας βγάζει επτά νέα πρόσωπα. Μπορεί κάποιος να πει και οκτώ, αν συνυπολογίσει και την επάνοδο του Άμπραχαμ, ο οποίος είχε διαγραφεί τον Ιανουάριο λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.

Οι αποχωρήσεις είναι σαφώς πολύ περισσότερες. Μολ, Χριστοδούλου, Μοϊσόφ, Λαφράνς, Αντωνιάδης, Ιωάννου, Σπόλιαριτς, Ναράνχο, Φλοριάν και Σαββίδης είναι οι δέκα… επίσημοι (χωρίς να υπολογίζουμε τους Τόνιο και Πλάνας που έτσι κι αλλιώς είχαν διαγραφεί), ενώ θα διαβούν την πόρτα της εξόδου, μολονότι έχουν συμβόλαιο, οι Τέουνκενς, Χάουγκεν, Τόρες, Σούτερντεν, Χέιτλι και Νάντο. Η σούμα μας βγάζει… δεκαέξι!

Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς πως ο Τσάβι Ρόκα έχει αρκετή δουλειά μπροστά του προκειμένου να ολοκληρώσει τον προγραμματισμό και να υλοποιήσει την πλήρη στελέχωση του ρόστερ.

Μπορεί οι βασικές προτεραιότητες αυτή τη στιγμή να είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ενός μέσου κι ενός εξτρέμ, αλλά θα χρειαστούν περισσότεροι παίκτες ώστε η ομάδα να αποκτήσει και μεγαλύτερο βάθος, παρότι θα δοθεί μεγαλύτερο βάρος και σε κάποιους νεαρούς, οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαιο.

Είναι εξίσου βέβαιο ότι θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες και ο Γιώργος Ναούμ. Ο Κύπριος μέσος, ο οποίος επέκτεινε το συμβόλαιό του για άλλα τρία χρόνια, δεν λογαριάζεται απλά ως επένδυση για το μέλλον, αλλά υπολογίζεται ως βασικό στέλεχος για το παρόν.

Ανδρέας Βεντούρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ