Κάτι δείχνει η 3άδα… τριετίας! (ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ) – Balla.com.cy
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Κάτι δείχνει η 3άδα… τριετίας! (ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)
Α' Κατηγορία

Κάτι δείχνει η 3άδα… τριετίας! (ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Ένα-ένα συμπληρώνονται τα κομμάτια του παζλ στο ΑΠΟΕΛ. Η ανακοίνωση απόκτησης του Ανδρέα Καρώ για την επόμενη τριετία, είναι η μεταγραφή από τους «γαλαζοκίτρινους» η οποία θα έχει διάρκεια τριών ετών, μετά τους Οκριασβίλι και Κβιλιτάια, δείχνοντας την πρόθεση που υπάρχει για να χτιστεί το νέο ΑΠΟΕΛ σε μία σταθερή βάση ποδοσφαιριστών.
Τώρα, στον «Αρχάγγελο» βάζουν πλώρη για τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους, οι οποίοι είναι λίγο-πολύ γνωστοί. Ο λόγος για τους Μουρτάζ Νταουσβίλι και Δημήτρη Θεοδώρου.
Ο Γεωργιανός είναι σε συζητήσεις με την πλευρά της Ανόρθωσης για να λύσουν τη συνεργασία τους και έπειτα θα μπουν οι υπογραφές στο 2ετές συμβόλαιο στο οποίο έχουν συμφωνήσει οι δύο πλευρές.
Για τον Θεοδώρου, το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση με τον ποδοσφαιριστή να περιμένει την έναρξη της προετοιμασίας.
Έπειτα, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης με τους συνεργάτες του που αξιολογούν ήδη περιπτώσεις, θα επικεντρωθεί στην ενίσχυση που θα αφορά ένα δεξί ακραίο επιθετικό, ένα επιτελικό μέσο και ένα δεξιό οπισθοφύλακα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ