Αχυρώνας: Ανανέωση με Κακουσιά (ΤΙΜΑΕΙ ΤΑΥΡΟΥ) – Balla.com.cy
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Αχυρώνας: Ανανέωση με Κακουσιά (ΤΙΜΑΕΙ ΤΑΥΡΟΥ)
ΑΧΥΡΩΝΑΣ ΛΙΟΠΕΤΡΙΟΥ

Αχυρώνας: Ανανέωση με Κακουσιά (ΤΙΜΑΕΙ ΤΑΥΡΟΥ)

Ο Αχυρώνας Λιοπετρίου με ανακοίνωση του γνωστοποίησε την επέκταση συνεργασίας με τον γυμναστή της ομάδας Αντρέα Κακουσιά ενώ παράλληλα ενημερώνει πως θα τιμήσει τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Παντελή Ταύρου ο οποίος ααποχώρησε από την ομάδα.

Αναλυτικά

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνουμε ότι ο πετυχημένος γυμναστής της ομάδας μας, Αντρέας Κακουσιάς, συμφώνησε και συνεχίζει μαζί μας και για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά. Η άψογη δουλειά του Αντρέα Κακουσιά έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εντυπωσιακή πορεία της ομάδας μας που παρουσίαζε μια αξιοζήλευτη φυσική κατάσταση και χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως μια από τις πιο καλογυμνασμένες ομάδες της Β΄ Κατηγορίας. Είμαστε σίγουροι ότι ο Αντρέας, που είναι γέννημα θρέμμα του Αχυρώνα Λιοπετρίου, θα συνεχίσει την πολύ καλή δουλειά που κάνει και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Σε ότι αφορά την αποχώρηση από την ομάδα μας του τεράστιου ποδοσφαιριστή Παντελή Ταύρου, το Δ.Σ. της ομάδας πέραν από τις θερμές ευχαριστίες για την προσφορά του στην ομάδα τα δύο τελευταία χρόνια, θεωρεί ότι τέτοιοι ποδοσφαιριστές κόσμημα για τα γήπεδα πρέπει να φεύγουν με τις ανάλογες τιμές. Για το λόγο αυτό αποφάσισε όπως τιμήσει τον Παντελή Ταύρου σε φιλικό παιγνίδι προετοιμασίας με ομάδα Α΄ Κατηγορίας σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί αργότερα. Ευχόμαστε στον θρύλο Παντελή Ταύρου να συνεχίζει να γράφει ιστορία για πολλά ακόμα χρόνια μέσα στα γήπεδα.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ