Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Π.ΛΟΥΚΑ: «Γι’ αυτό πήρε πρωτάθλημα η Ομόνοια…» (Ο ΦΑΜΠΙΑΝΟ, Ο ΛΕΖΙΑΚΣ ΚΑΙ Ο ΟΚΡΙΑΣΒΙΛΙ)
?????????????????????????????????????????????????????????
Α' Κατηγορία

Π.ΛΟΥΚΑ: «Γι’ αυτό πήρε πρωτάθλημα η Ομόνοια…» (Ο ΦΑΜΠΙΑΝΟ, Ο ΛΕΖΙΑΚΣ ΚΑΙ Ο ΟΚΡΙΑΣΒΙΛΙ)

Ο 20χρονος διεθνής επιθετικός Παναγιώτης Λουκά παρά το γεγονός ότι για χρόνια βρίσκεται στο εξωτερικό και αγωνίστηκε σε Ιταλία, Σλοβακία και Βουλγαρία, παρακολουθεί στενά το Κυπριακό πρωτάθλημα και στην συνέντευξη που παραχώρησε στο balla.com.cy μας είπε κάποια πράγματα.
«Μπορεί να αγωνίζομαι στο εξωτερικό εδώ και κάποια χρόνια αλλά παρακολουθώ στενά το Κυπριακό πρωτάθλημα το οποίο φέτος ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και στα πάνω και στα κάτω, ιδιαίτερα η μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος» μας είπε ο Παναγιώτης.
Δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα η Ομόνοια: «Πιστεύω ότι δίκαια η Ομόνοια αναδείχτηκε πρωταθλήτρια. Ήταν η πιο σταθερή ομάδα σε ένα πρωτάθλημα που όπως είπα και πιο πάνω ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό με τρεις ομάδες να είναι εκεί στο κόλπο του πρωταθλήματος σχεδόν μέχρι και το φινάλε».
Ο άλλος τίτλος, αυτός του Κυπέλλου πήγε στην Ανόρθωση: «Ναι. Επίσης δίκαια κατέκτησε το Κύπελλο η Ανόρθωση. Η πορεία στο Κύπελλο είναι εξίσου δύσκολη όπως αυτή του πρωταθλήματος. Μάλιστα στο Κύπελλο τα λάθη δεν διορθώνονται. Όποια ομάδα θα κατακτούσε το Κύπελλο θα ήταν δίκαιη η κατάκτηση. Τα κατάφερε η Ανόρθωση».
Ποιους παίκτες ξεχώρισες από το Κυπριακό πρωτάθλημα; «Θα σας πω τρεις ποδοσφαιριστές από τις ομάδες που κατέκτησαν τους δύο τίτλους. Τους Φαμπιάνο και Λέζιακς από την Ομόνοια και τον Οκριασβίλι από την Ανόρθωση».

Χρίστος Χρίστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ