Οι Γεωργιανοί…και το ευχαριστώ στον Τιμούρ! – Balla.com.cy
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Οι Γεωργιανοί…και το ευχαριστώ στον Τιμούρ!
Α' Κατηγορία

Οι Γεωργιανοί…και το ευχαριστώ στον Τιμούρ!

Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός. Να…πλασάρει όπως θέλει και όσα θέλει τον εαυτό του. Βασικά, αυτό είναι που συμβαίνει για τους περισσότερους.
Με αφορμή όμως, το γεγονός ότι τα τελευταία 24ωρα, φιγουράρουν στην κορυφή των ΜΜΕ τρεις Γεωργιανοί ποδοσφαιριστές, κρίνω σκόπιμο και θεωρώ ενδιαφέρον να κάνω ιδιαίτερη αναφορά για πάρτι τους.
Ανήκουν 100% στον κανόνα που λέει ότι πουλάνε ή θέλουν να πουλήσουν ακριβά μέχρι και πανάκριβα τον εαυτό τους.
Ο Τορνίκε Οκριασβίλι (όντας πολύ καλός ποδοσφαιριστής) λέγεται ότι φεύγει από την Ανόρθωση, για να πάει να βρει καλύτερο συμβόλαιο. Από τις 200 χιλιάδες ευρώ, ανεβαίνει κατά πολύ με το νέο του συμβόλαιο στο ΑΠΟΕΛ.
Ο Γκιόργκι Κβιλιτάια  (επίσης πολύ καλός επιθετικός) φεύγει από την Ανόρθωση, γιατί έχει συμβόλαιο με τη Γάνδη μέχρι το 2022. Οι Βέλγοι τον αγόρασαν 3 εκατ. ευρώ από τη Ραπίντ Βιέννης το καλοκαίρι του 2018 αλλά φαίνεται ότι δέχτηκαν την προσφορά του ΑΠΟΕΛ που είναι μεταξύ 500-600 χιλιάδες ευρώ για να τον παραχωρήσουν.
Ο δε, Κβιλιτάια που λάμβανε περίπου 200 χιλιάδες ευρώ από την Ανόρθωση και άλλες 150 χιλιάδες από τη Γάνδη (βλέπε σεζόν 2020-21) δέχτηκε την προσφορά του ΑΠΟΕΛ έναντι 300 χιλιάδων ευρώ το χρόνο και περίπου θα κοστίσει ένα εκατ. ευρώ για την 3ετία 2021-24.
Ο Μουρτάζ Νταουσβίλι ( απλά ένας καλός αμυντικός χαφ) θέλει καλύτερο συμβόλαιο από τις περίπου 140 χιλιάδες ευρώ που έχει στην Ανόρθωση με τις πληροφορίες να λένε ότι θα του δώσει γύρω στις 170 χιλιάδες το χρόνο το ΑΠΟΕΛ για να υπογράψει συμβόλαιο 2ετίας.
Έτσι είναι το σκηνικό με τους τρεις Γεωργιανούς. Οι οποίοι πέτυχαν μέσα από τη θητεία τους στην Ανόρθωση να αναβαθμιστούν στον ποδοσφαιρικό χάρτη.
Πιθανόν να λένε ή να πρέπει να λένε και ένα ευχαριστώ στον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος τους έδωσε την ευκαιρία αλλά και στην ομάδα της Ανόρθωσης, αφού έτυχαν βοήθειας πέρα από τη δική τους συνεισφορά μέσα στο γήπεδο.
Για τον Τιμούρ, επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία. Ότι έχει τον τρόπο να κάνει ακόμα καλύτερους, τους καλούς ποδοσφαιριστές και οι συμπατριώτες του, ήταν μεν καλοί, όμως έγιναν πολύ πιο καλοί με αυτόν προπονητή
Όσον αφορά τη συνέχεια που θα έχουν στο γήπεδο, κανένας δεν ξέρει ή δεν μπορεί να προβλέψει ποια θα είναι. Είδαμε πολλές παρόμοιες και ίσως ακόμα πιο ηχηρές μετακινήσεις από μία ομάδα σε άλλη στην Κύπρο, που δεν κατάφεραν να δικαιώσουν την προτίμηση, όσων πόνταραν και επένδυσαν πάνω τους.
Δεν σημαίνει ότι προβλέπω κάτι αρνητικό.Απλά, εισηγούμαι όπως είναι όλοι επιφυλακτικοί και να μην παρασυρθούν από τον μεγάλο θόρυβο που έχει προκληθεί για τους τρεις παίκτες από τη Γεωργία.

Μιχάλης Παπαγεωργίου

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ