ΟΣΑ ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου της Ανόρθωσης… (ΦΩΤΟΣ/ΒΙΝΤΕΟ)
Α' Κατηγορία

ΟΣΑ ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου της Ανόρθωσης… (ΦΩΤΟΣ/ΒΙΝΤΕΟ)

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνέντευξη τύπου της Ανόρθωσης, στο ξενοδοχείο «Grand Resort» στη Λεμεσό.
Ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας κ. Χρήστος Πουλλαΐδης, ο πρόεδρος κ. Ευγένιος Χαμπουλλάς και ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια θα μιλήσουν για όλα αφορούν την ομάδα.
Παράλληλα θα παρουσιαστούν και οι κάρτες διαρκείας της περιόδου 2021-22.

Φωτογραφίες από το χώρο που θα γίνει η Διάσκεψη Τύπου

Η τοποθέτηση του Ευγένιου Χαμπουλλά
« Με τη σημαντική βοήθεια του μεγαλομετόχου, αλλά και του Τιμούρ Κετσπάγια, αισίως μετά από δύο χρόνια καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε το πρώτο μας τρόπαιο μετά από 13 χρόνια. Σήμερα, μετά τη νέα συμφωνία, ατενίζουμε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον και θα εργαστούμε όλοι με τον ίδιο ζήλο για την επόμενη μέρα. Όταν πριν δύο χρόνια δέχθηκα την πρόσκληση από τον κ. Πουλλαΐδη, έναν άνθρωπο που τράβηξε μεγάλο βάρος, για να διατηρηθεί ζωντανή η Ανόρθωση.
Τα αγαθά και οι επιτυχίες έρχονται μέσα από σκληρή δουλειά και υπομονή στα δύσκολα. Ως διοίκηση θέσαμε στόχους από την αρχή. Μας παρέσυρε και ο Τιμούρ που δε συμβιβάζεται με τίποτα άλλο πέραν από νίκες και επιτυχίες. Προσπαθήσαμε με τη στήριξη του μεγαλομετόχου και του Σωματείου, να ανατρέψουμε τα δεδομένα στο οικονομικό που αντιμετώπιζε η εταιρεία. Μπορούμε σήμερα να κοιτάζουμε με περισσότερη αισιοδοξία το οικονομικό μέλλον της εταιρείας που έχει άμεσο αντίκτυπο στην ποδοσφαιρική ομάδα.
Η οικονομική ευρωστία είναι το άλφα και το ωμέγα. Επενδύσαμε πολύ χρόνο και εργαστήκαμε για να αναβαθμίσουμε στο μέτρο του δυνατού εγκαταστάσεις, ακαδημίες και το πετύχαμε. Να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό ποδοσφαιρικό σύνολο, αυτή η ομάδα έκλεισε την διετία κατακτώντας το κύπελλο. Η προσπάθεια είχε επιτυχή και ευτυχή κατάληξη. Αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί με τον ίδιο τρόπο που άρχισε βασισμένη στην έντονη αγάπη για την Ανόρθωση και την Αμμόχωστο μέσα από πολύ δουλειά και διαβουλεύσεις. Κατά καιρούς θα υπάρξουν διαφωνίες. Είμαστε ιδιαίτερα τυχερός και ευτυχής γιατί μπορώ σήμερα να πιστοποιήσω πως όλοι στο οικοδόμημα της Ανόρθωσης εργάζονται μόνο προς μία κατεύθυνση, το καλό της Ανορθώσεως. Θέλω να πιστεύω πως ο χορός που άρχισε με την κατάκτηση του Κυπέλλου θα έχει συνέχεια.»

Η τοποθέτηση του Τιμούρ Κετσπάγια
«Δεν ξέρω τι να πω. Ο πρόεδρος τα είπε όλα. Σε αυτά τα δύο χρόνια, αυτό που έχει σημασία είναι ότι κερδίσαμε το Κύπελλο. Αυτό είχαμε πει από την πρώτη ημέρα. Συνεχίζουμε για άλλα δύο χρόνια. Η ομάδα θα είναι εκεί, θα είναι πρωταγωνίστρια. Θέλουμε να δει επιτυχίες ο κόσμος της Ανόρθωσης και όλη η ομάδα. Ο αείμνηστος Κυριάκος Θεοχάρους μου έδωσε την ευκαιρία να αρχίσω την προπονητική μου καριέρα σε αυτό το ξενοδοχείο. Με αυτό τον κόσμο η ομάδα μπορεί να κατακτήσει τίτλους. Φάνηκε πως η ομάδα με τον κόσμο και στον τελικό, είναι διαφορετικοί. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Βλέπουμε με μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον. Ευχαριστώ τον κ. Πουλλαΐδη που μου εμπιστεύτηκε την ομάδα για άλλα δύο χρόνια, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τίτλους.»

Η τοποθέτηση Χρήστου Πουλλαΐδη
«Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλους, που έχουμε κατακτήσει ένα τρόπαιο μετά από πολλά χρόνια. Συγχαρητήρια στους οπαδούς μας, μας έδειξαν το δρόμο. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να κάνουμε στο Δ.Σ. της εταιρείας που έχει κρατήσει τους τρεις πυλώνες που βάλαμε από την αρχή. Την διαχείριση, την επαγγελματικότητα και τη διαφάνεια. Αυτό είναι το DNA της διοίκησης, με μπροστάρη τον κ. Χαμπουλλά, έχει βάλει αυτά σαν προτεραιότητα για να μπορέσουμε να χτίσουμε σωστά κάποια πράγματα. Δεν είναι εύκολο να είσαι πρόεδρος της Ανόρθωσης, αυτοί που έχουν εμπλακεί το γνωρίζουν. Το DNA είναι του πρωταθλητή. Ήταν μία διετία που είχε τα πάνω της και τα κάτω της. Ήταν η πανδημία, που μας έφερε μεγάλες απώλειες, αλλά και στο αγωνιστικό. Με πίστη στο στόχο καταφέραμε να πάρουμε ένα τίτλο. Η επιλογή Τίμουρ ήταν μία συνειδητή επιλογή μετά που μιλήσαμε με τον πρόεδρο, διότι είναι ένας άνθρωπος τον οποίο όλοι γνωρίζετε. Ήρθαμε πολύ κοντά τους τελευταίους μήνες, ως γνήσιος Ανορθωσιάτης αισιοδοξεί και εμείς μαζί του για να φέρουμε επιτυχίες. Η οικογένεια Πουλλαΐδη στάθηκε δίπλα στην Ανόρθωση τα τελευταία χρόνια. Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Είμαστε άρρωστοι Ανορθωσιάτες, θα σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας, στην ένδοξη ιστορία μας. Ο Τιμούρ είναι ο άνθρωπος ο δικός μας και θα έχει ότι χρειαστεί για να πετύχει. Αν δεν του δώσουμε κάτι θα βγει στα ΜΜΕ και θα σας τα πει. Είναι στρατηγός, είναι ηγέτης.
Το Δ.Σ. δουλεύει νυχθημερόν. Αυτό δεν έχω παρά να το αναγνωρίσω. Κλείνω με ένα μήνυμα. Θα είμαστε όλοι μαζί εκεί. Όλοι μαζί για να πετύχουμε πράγματα. Ενωμένοι πάντα πετυχαίνουμε. Όλοι μαζί σπρώχνουμε την ομάδα και θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Η διαδικασία των ερωτήσεων:

Για την φημολογία ότι δεν ήταν υπέρ της ανανέωσης Τιμούρ ο Πουλλαϊδης.
Απάντηση από τον Πουλλαϊδη:
« Πρώτη φορά το ακούω αυτό»
Απάντηση από τον Χαμπουλλά:
« Άργησε η ανακοίνωση του Τιμούρ, όχι επειδή οφειλόταν σε διαφορές. Δεν ήταν θέμα αριθμών ή απολαβών. Εκείνο όμως το οποίο είχε σημασία, ως διοίκηση να διασφαλίσουμε είναι ότι την όποια συμφωνία κάναμε με τον Τιμούρ με όλους όσους συμβαλλόμενα, να είμαστε σε βάση να την υποστηρίξουμε και να υλοποιηθεί. Είχαμε βαριά κληρονομιά και αρκετές ζημιές τον τελευταίο ένα χρόνο, σε συνεννόηση με τον κ. Πουλλαΐδη θέλαμε να είμαστε βέβαιοι πως ο προϋπολογισμός θα ήταν υλοποιήσιμος. Είχε πει ότι αποτελεί ασφάλεια και εγγύηση. Είμαστε όλοι ευγνώμονες, δεν μπορεί όμως δεν έχουμε υποχρεώσεις και δεν πρέπει να σταματήσουμε να προσπαθούμε να στηρίζουμε οικονομικά, θα επιδοθώ σε ένα κύκλο επαφών αρχής γενόμενης από την Τετάρτη για ενίσχυση. Δεν μπορώ πάντοτε να επικαλούμαι ένα άτομο όταν υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχουν στιγμές που με πιάνει το παράπονο. Αναμένω ότι τώρα, είναι η ώρα όλων. Του πιο απλού Ανορθωσιάτη αλλά και αυτών που πέρασαν από προηγούμενα Δ.Σ για να βελτιωθούν τα οικονομικά.
Δεν σημαίνει ότι είναι εταιρεία, ανήκει σε 2-3 μετόχους. Ανήκε, ανήκει και θα ανήκει στον κόσμο της. Διευκρινίζω πως δεν έχω παράπονο από τη μέχρι τώρα στήριξη, αλλά από κάποιους που θα συναντήσω. Περιμένω πολύ περισσότερα»

Ερώτηση προς τον Τιμούρ Κετσπάγια. αν η κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν κριτήριο για να παραμείνει στην Ανόρθωση

Δεν είναι θέμα να παραμείνω εγώ ή όχι. Είμαι σε μία μεγάλη ομάδα. Όταν μία μεγάλη ομάδα δεν παίρνει τίτλους, στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Πάντα υπάρχουν διάφορα πράγματα. Αυτά τα δύο χρόνια, δείξαμε ότι μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο.
Για τον Κορρέα: Έχουμε αρκετά νέα παιδιά στην ομάδα. Έχω 27-28 ποδοσφαιριστές. Προσπαθώ να βάλω στο παιχνίδι από αυτούς που είναι οι καλύτεροι. Ο Κορρέα έπαιξε τελευταία παιχνίδια. Από αυτόν εξαρτάται τώρα, όπως και από άλλα παιδιά. Κάποιοι παίκτες για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να κάνουν ούτε προπόνηση.
Για την προετοιμασία: Σίγουρα θα είμαστε πολλοί στην προετοιμασία. Κάποιοι είναι σημαντικό να φύγουν καθώς θα είναι σημαντικό να παίζουν παρά να είναι στον πάγκο ή στην κερκίδα. Όποιοι δείξουν ότι μπορούν να βοηθήσουν, θα μείνουν. Αυτοί που
Για το ότι δεν κατάφερε η Ανόρθωση να μείνει στο πρωτάθλημα: Δεν έπαιξαν καλύτερο ποδόσφαιρο από εμάς. Κάποια παιχνίδια που ήταν καλύτεροι δεν καταφέραμε να τα κερδίσαμε. Κάποια παιχνίδια που χάσαμε, έπρεπε να κερδίσουμε. Δεν ήταν εύκολο αυτό που έγινε πέρσι. Σίγουρα επηρέασε το φετινό πρωτάθλημα. Στο τέλος κατακτήσαμε το Κύπελλο και τα παιδιά έκαναν ότι μπορούσαν.
Για τον Οκριασβίλι απάντησε ο Ευγένιος Χαμπουλάς: Με επισκέφτηκε στο γραφείο μου, μου ανέφερε ότι δέχθηκε προτάσεις από δύο κυπριακές ομάδες όμως μου ξεκαθάρισε ότι η επιθυμία του είναι να συνεχίσει στο εξωτερικό. Μου εκμυστηρεύτηκε από ποιες ομάδες είχε προτάσεις, τις λεπτομέρειες και τα ποσά τα οποία είναι εκτός κυπριακών δυνατοτήτων. Εφόσον δεν ευοδώσουν όμως αυτές οι συζητήσεις, αν επιστρέψει στην Κύπρο, θα συζητήσει πρώτα μαζί μας. Δεσμεύθηκε. Η Ανόρθωση όμως δεν θα μπει σε ποδοσφαιρικούς πλειστηριασμούς. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που θέλουν να έρθουν στην Ανόρθωση.
Ερώτηση στον Κετσπάγια αν έμεινε ικανοποιημένος από το μπάτζετ:
Πάντα είχαμε τη στήριξη από τη διοίκηση. Γι’ αυτό θα συνεχίσουμε. Σημασία έχει να φτιάξουμε μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει. Έχουμε τη στήριξη από τους ανθρώπους γύρω από την ομάδα. Τώρα πρέπει να φτιάξουμε ομάδα. Έφυγαν αρκετοί παίκτες, πρέπει να τους αναπληρώσουμε. Μιλάμε με ποδοσφαιριστές και σύντομα θα πέσουν και υπογραφές. Σημασία δεν έχει το μπάτζετ. Όταν έχουμε σίγουρα πράγματα θα μιλήσουμε. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες. Έχουμε και εμείς κάποιους στόχους.
Χαμπουλάς για τα εισιτήρια διαρκείας, Κβιλιτάια και Αθλητικό Διευθυντή
Θεωρώ ότι φέτος θα έχουμε 4.000 διαρκείας. Αυτή θα είναι η πρόβλεψή μου.

Για Αθλητικό Διευθυντή (Αναφορά για τον Γιάννη Σκοπελίτη): Εδώ και μερικές βδομάδες έχουμε πάρει απόφαση να προχωρήσουμε στη πρόσληψη Αθλητικού Διευθυντή. Είμαστε σε επαφές, έχουμε κοιτάξει κάποιες περιπτώσεις. Εντός Ιουνίου θα πάρουμε την τελική απόφαση. Θα είναι το άτομο που εποπτεύει τη λειτουργία των αθλητικών τμημάτων και ενημερώνει το Δ.Σ για τις ανάγκες και τους μελλοντικούς σχεδιασμούς.

Για Κβιλιτάια: Ανήκει στην Γάνδη. Η ομάδα του μας έχει ενημερώσει ότι θέλει να τον πωλήσει και τον εκτιμά στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ. Εγώ το είπα στον κ. Πουλλαΐδη και μου είπε να περιμένουμε, και περιμένω (γέλια). Παίκτες όπως τον Κβιλιτάια έρχονται στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Related posts