ΠΟΥΡΣΑΪΤΙΔΗΣ: «Τακτική, έλεγχος αγώνα και καλά αποδυτήρια»
ΑΠΟΕΛ

ΠΟΥΡΣΑΪΤΙΔΗΣ: «Τακτική, έλεγχος αγώνα και καλά αποδυτήρια»

Σάββας Πουρσαϊτίδης και Γκουστάβο Μαντούκα αναφέρθηκαν στην πορεία του Γιοβάνοβιτς με τον ΑΠΟΕΛ, στην πειθαρχία που έχουν οι ομάδες του αλλά και στο αν μπορεί να πετύχει στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πουρσαϊτίδης στην εκπομπή «OPEN SPORT»
«Ο Γιοβάνοβιτς εδώ στην Κύπρο έκανε μια εκπληκτική πορεία σαν προπονητής. Παράλληλα, έχει το σεβασμό όλων των ποδοσφαιριστών και αυτό είναι πολύ σημαντικό κομμάτι. Σίγουρα βέβαια είναι ένας προπονητής που θέλει πειθαρχία και θέλει πάντα τη νίκη. Μπορεί και δένει τις ομάδες και τις κάνει οικογένειες. Έχει πολύ καλά αποδυτήρια. Εχει αποδείξει ότι μπορεί να βγάλει το μάξιμουμ από τους ποδοσφαιριστές του

Για τα συστήματα που χρησιμοποιεί: «Μπορεί να διαβάζει πολύ καλά τον αντίπαλο του.Είναι ένας προπονητής που έχει τακτική. Ήθελε να ελέγχει το παιχνίδι, ήθελε να είναι κυρίαρχος και να έχει την κατοχή. Έχει την πολυτέλεια να ελίσσεται και κατά τη διάρκεια του αγώνα»

Για το αν μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό: « Έχει όλα τα εχέγγυα να γίνει ένας πετυχημένος προπονητής για τον Παναθηναϊκό».

Στη συνέχεια ο Γκουστάβο Μαντούκα τόνισε:

«Είναι ένας προπονητής που το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι η νίκη. Το καλύτερο χαρακτηριστικό του Ιβάν είναι ότι είναι πολύ ειλικρινής και πολύ δίκαιος. Επιπλέον, ο τρόπος που ηγείται της ομάδας τον κάνει πολύ ιδιαίτερο».

Για το θέμα της πειθαρχίας στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού: «Αν ο Ιβάν δεν μπορεί να φτιάξει μια κατάσταση στα αποδυτήρια, τότε δεν ξέρω ποιος μπορεί.Κάποιες φορές μπορεί να φωνάξει για να πάρει το καλύτερο από σένα και άλλες φορές θα σε αγκαλιάσει και θα σε φιλήσει για να το καταφέρει. Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές θα τον σέβονται και θα τους αρέσει πολύ.»

Για τα συστήματα που χρησιμοποιεί: «Είναι πολύ ανοιχτός σε όλα τα συστήματα, αλλά όταν ήμουν μαζί του, του άρεσε να παίξει το 4-2-3-1».

Για το αν μπορεί να πετύχει στον Παναθηναϊκό: «Αν καταφέρει να δημιουργήσει την ομάδα που θέλει, ακόμα και με λιγότερα χρήματα από άλλες ομάδες, θα πετύχει τους στόχους».

Related posts