ΧΑΜΠΟΥΛΛΑΣ: «Ο χορός που άρχισε με την κατάκτηση του Κυπέλλου θα έχει συνέχεια…»
Α' Κατηγορία

ΧΑΜΠΟΥΛΛΑΣ: «Ο χορός που άρχισε με την κατάκτηση του Κυπέλλου θα έχει συνέχεια…»

Διαβάστε τι δήλωσε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ευγένιος Χαμπουλλάς, στην συνέντευξη τύπου της ομάδας.

Αναλυτικά:

« Με τη σημαντική βοήθεια του μεγαλομετόχου, αλλά και του Τιμούρ Κετσπάγια, αισίως μετά από δύο χρόνια καταφέραμε να πανηγυρίσουμε το πρώτο μας τρόπαιο μετά από 13 χρόνια. Σήμερα, μετά τη νέα συμφωνία, ατενίζουμε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον και θα εργαστούμε όλοι με τον ίδιο ζήλο για την επόμενη μέρα. Όταν πριν δύο χρόνια δέχθηκα την πρόσκληση από τον κ. Πουλλαΐδη, έναν άνθρωπο που τράβηξε μεγάλο βάρος, για να διατηρηθεί ζωντανή η Ανόρθωση.
Τα αγαθά και οι επιτυχίες έρχονται μέσα από σκληρή δουλειά και υπομονή στα δύσκολα. Ως διοίκηση θέσαμε στόχους από την αρχή. Μας παρέσυρε και ο Τιμούρ που δε συμβιβάζεται με τίποτα άλλο πέραν από νίκες και επιτυχίες. Προσπαθήσαμε με τη στήριξη του μεγαλομετόχου και του Σωματείου, να ανατρέψουμε τα δεδομένα στο οικονομικό που αντιμετώπιζε η εταιρεία. Μπορούμε σήμερα να κοιτάζουμε με περισσότερη αισιοδοξία το οικονομικό μέλλον της εταιρείας που έχει άμεσο αντίκτυπο στην ποδοσφαιρική ομάδα.
Η οικονομική ευρωστία είναι το άλφα και το ωμέγα. Επενδύσαμε πολύ χρόνο και εργαστήκαμε για να αναβαθμίσουμε στο μέτρο του δυνατού εγκαταστάσεις, ακαδημίες και το πετύχαμε. Να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό ποδοσφαιρικό σύνολο, αυτή η ομάδα έκλεισε την διετία κατακτώντας το κύπελλο. Η προσπάθεια είχε επιτυχή και ευτυχή κατάληξη. Αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί με τον ίδιο τρόπο που άρχισε βασισμένη στην έντονη αγάπη για την Ανόρθωση και την Αμμόχωστο μέσα από πολύ δουλειά και διαβουλεύσεις. Κατά καιρούς θα υπάρξουν διαφωνίες. Είμαι ιδιαίτερα τυχερός και ευτυχής γιατί μπορώ σήμερα να πιστοποιήσω πως όλοι στο οικοδόμημα της Ανόρθωσης εργάζονται μόνο προς μία κατεύθυνση, το καλό της Ανορθώσεως. Θέλω να πιστεύω πως ο χορός που άρχισε με την κατάκτηση του Κυπέλλου θα έχει συνέχεια.»

Related posts