ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Το ΑΠΟΕΛ βολιδοσκόπησε Λέουβεν για τον Τάμαρι! (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)
Α' Κατηγορία

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Το ΑΠΟΕΛ βολιδοσκόπησε Λέουβεν για τον Τάμαρι! (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, έγινε σκέψη στο ΑΠΟΕΛ με την έγκριση βέβαια του Σάββα Πουρσαϊτίδη, κατά πόσο είναι εφικτή η επιστροφή του Μούσα Τάμαρι.
Οι ίδιες πληροφορίες, θέλουν τη διοίκηση να έχει βολιδοσκοπήσει τη Λέουβεν, κατά πόσο είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να πάρει απάντηση από τους Βέλγους.
Ο Μούσα Τάμαρι, επιθυμεί πάντως επιστροφή του στην Κύπρο και στο ΑΠΟΕΛ φτάνει όμως να πάρει τη συγκατάθεση της ομάδας στην οποία ανήκει.
Έχει θέμα με τον προπονητή της Λέουβεν (Μαρκ Μπρις)  ο οποίος δεν τον είχε στις βασικές του επιλογές. Χαρακτηριστικά, ο Μούσα είχε στη Λέουβεν κατά τη σεζόν 2020-21, συνολικά 22 συμμετοχές ( 11 βασικός και 11 αλλαγή) σε σύνολο όμως 34 αγωνιστικών αλλά οι 8 αγωνιστικές είχαν παρέλθει, προτού ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας.
Θυμίζουμε ότι η Λέουβεν, αγόρασε τον Τάμαρι από το ΑΠΟΕΛ, έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ και τον ανακοίνωσε, επίσημα στις 5 Οκτωβρίου 2021 ενώ ο Ιορδανός συμφώνησε για συμβόλαιο τριών χρόνων!

Related posts