Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Γιατί, ανανέωσε ο Τιμούρ… και γιατί, η ευθύνη του μεγαλώνει;
Α' Κατηγορία

Γιατί, ανανέωσε ο Τιμούρ… και γιατί, η ευθύνη του μεγαλώνει;

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Έγινε το αυτονόητο. Το φυσιολογικό. Το λογικό. Το πιο ορθό. Έτσι είναι η επισημοποίηση της παραμονής Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της Ανόρθωσης.
Μπορεί προς στιγμή να εξελίχθηκε σε σίριαλ και μάλιστα σε ανύποπτο χρόνο αφέθηκε να νοηθεί, ότι υπήρχε διάσταση μεταξύ των δύο πλευρών, όμως ενδόμυχα, κανένας λογικός Ανορθωσιάτης, δεν περίμενε άλλη κατάληξη, πέρα από την ανανέωση της συνεργασίας.
Δεν μπορούσε άλλωστε, κανένας διοικητικός παράγοντας να αναλάβει την ευθύνη ενός διαζυγίου με τον κορυφαίο προπονητή στην ιστορία της ομάδας.
Πόσο μάλλον, όταν στο μυαλό, υπάρχει ακόμα το διαζύγιο του 2009 που λίγο έλειψε να διαλύσει την ομάδα. Ανανέωσε λοιπόν ο Τιμούρ, επειδή έτσι έπρεπε να γίνει. Επειδή έτσι συμφέρει της Ανόρθωσης. Έτσι συμφέρει και στον ίδιο.
Κακά τα ψέματα. Ο Τιμούρ, είναι προπονητής για την Ανόρθωση και η Ανόρθωση είναι η ομάδα του Τιμούρ. Παρόλο ότι επιτυχίες, είχε και στις άλλες προπονητικές του επιλογές, εντούτοις με την Ανόρθωση, είναι αλλιώς για τον ίδιο και την ομάδα.
Παρόλο ότι επίσημα δεν θα το επιβεβαιώσει κανένας, εντούτοις οι πληροφορίες που έρχονται και φαίνεται να είναι βάσιμες, θέλουν τον Κετσπάγια, να εξασφάλισε ότι ακριβώς ήθελε, ώστε να βάλει την υπογραφή του.
Ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο για τον ίδιο και ένα καλό μπάτζετ, που θα του επιτρέψει να διορθώσει τα λάθη που έγιναν στον σχεδιασμό της σεζόν 2020-21.
Βασικά, η διοίκηση, κάνει πράξη τα θέλω του προπονητή και ο προπονητής αναλαμβάνει την ευθύνη, ώστε η νέα Ανόρθωση ( προβλέπω ότι θα αλλάξει η 11άδα κατά 50%) να έχει τα φόντα για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.
Ξέρει ο Κετσπάγια, τι πρέπει να κάνει. Είδε τα…στραβά που έγιναν από τον Ιανουάριο και μετά στη δική του ομάδα, είδε επίσης την υπεροχή των αντίπαλων και χρειάζεται να βρει το αντίδοτο, ώστε είναι ανταγωνιστική για τον τίτλο η «Κυρία».
Έχω την εξής άποψη, για την επόμενη μέρα στην Ανόρθωση. Με μία έμπειρη τεχνική ηγεσία ,με ρόστερ καλύτερο, με μία διοίκηση που θα υποστηρίξει το νέο πλάνο και το νέο μπάτζετ και με κόσμο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», θα βάλει γερή υποψηφιότητα για να διεκδικήσει την πρωτιά στο πρωτάθλημα.
Πριν όμως αρχίσει το νέο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, καλείται να διεκδικήσει τη διάκριση στην Ευρώπη και στο Europa League αρχικά με προοπτική όμως να παίξει και σε ομίλους του νεοσύστατου Europa Conference League.
Έχει απόλυτη ανάγκη, για το πρεστίζ και όχι μόνο, να τα καταφέρει στην Ευρώπη μετά από 13 ολόκληρα χρόνια.
Το θέλουν πολύ οι Ανορθωσιάτες, το θέλει ακόμα πιο πολύ ο Τιμούρ. Περιμένω λοιπόν να φτιάξει τη νέα Ανόρθωση για να ανταποκριθεί στις μεγάλες προκλήσεις σε Κύπρο και Ευρώπη.

Μιχάλης Παπαγεωργίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ