Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Έχεις…μουτσούνα Γιάννη Γιαννάκη;
Α' Κατηγορία

Έχεις…μουτσούνα Γιάννη Γιαννάκη;

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Πω, πω, τι έκανε ο άνθρωπος αυτός. Ο οποίος επαγγελλόταν μάλιστα τον εθελοντισμό. Χωρίς μουτσούνα ( αλήθεια έχεις μουτσούνα ρε Γιάννη) ανάλαβε να αλλάξει την ιστορία του για να προσποιηθεί τον…μέγα εθελοντή.
Άλλαξε (προσπάθησε για την ακρίβεια) την επίδοση του ( σε βαθμούς) σαν απόφοιτος Λυκείου στην πόλη της Λάρνακας και από μέτριος μαθητής που ήταν στην πραγματικότητα, θέλησε να γίνει άριστος.
Προσέξτε (διαβάζοντας) τι έκανε ο Γιαννάκης στο απολυτήριο που εξασφάλισε πριν από 40 χρόνια από το Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λάρνακας.

Για να καταλάβετε, στα μαθήματα των Νέων Ελληνικών, Φυσική και Αγγλικά, ενώ ολογράφως οι βαθμοί που αναγράφονται είναι «Thirteen» και αριθμητικά οι αριθμοί από 13 έχουν αλλοιωθεί και έγιναν 19 και στα τρία μαθήματα. Επίσης στα μαθηματικά το 10 έγινε 17 και στα γαλλικά το 11 έγινε 19.
Συγκεκριμένα, ο Γιαννάκης αποπειράθηκε από τους δώδεκα βαθμούς να αλλοιώσει τους  οκτώ.
Προσκόμισε επίσης ( ο Γιαννάκης) πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών χωρίς ποτέ του να φοιτήσει σε πανεπιστήμιο!!!
Διαβάστε όμως το οδοιπορικό του Γιαννάκη. Προσελήφθη στον Οργανισμό Νεολαίας το 1996 και μονιμοποιήθηκε το 2007 ενώ την 1.1.2008 διορίστηκε στη θέση του Λειτουργού Νεολαίας.
Αποκορύφωμα της «δράσης του» ήταν ο διορισμός του από το Νίκο Αναστασιάδη στη θέση του Επιτρόπου Εθελοντισμού τον Μάιο του 2013, ενώ το 2018, ο Πρόεδρος ανανέωσε τη θητεία του για ακόμα μια πενταετία.
Ο ακάθαρτος μισθός του Επιτρόπου Εθελοντισμού ήταν στις 90.300 ευρώ το χρόνο και η μαθηματική πράξη οδηγεί στην εξίσωση ότι στα 8 χρόνια της θητείας του, ο Γιαννάκης
έλαβε  722.400 ευρώ!
Ακόμα έχεις μουτσούνα Γιάννη Γιαννάκη να κατακρατάς τα χρήματα που πήρες από το δημόσιο με τις ψεύτικες σου μεθοδεύσεις;
Υ.Γ Το…πήρα από το google (άρα παραδέχομαι ότι η ερμηνεία δεν είναι δική μου και δεν έχω κάνω καμιά παραποίηση ή αλλιώς κλεψιά!!!) ότι ο όρος εθελοντισμός (Αγγλικά: volunteer) αναφέρεται στην ηθελημένη παροχή υπηρεσιών χωρίς το κίνητρο της υλικής ανταμοιβής, προς όφελος της κοινωνίας. Ο εθελοντισμός δεν είναι υποχρεωτικός, δηλαδή στηρίζεται στην αυτόβουλη συμμετοχή του ενεργού πολίτη. Όμως, εθελοντής χαρακτηρίζεται και εκείνος που συνεισφέρει υλικά αγαθά σε καταστάσεις που αυτά θεωρούνται αναγκαία για την κάλυψη ανθρωπίνων αναγκών, χωρίς να περιμένει αντάλλαγμα. Στόχος ενός εθελοντή είναι η βελτίωση των κοινωνικών, οικονομικών, περιβαλλοντικών, αθλητικών, εκπαιδευτικών και άλλων θεμελιωδών αναγκών μίας κοινωνίας.
Αφιερωμένη η ερμηνεία στον Γιάννη Γιαννάκη και όλους εκείνους που τον προώθησαν στα διάφορα πόστα του εθελοντισμού με αποκορύφωμα τη θέση  Επίτροπος Εθελοντισμού.
Αίσχος!!!

Μιχάλης Παπαγεωργίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ