Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Αυτά περιμένουν για το Champions League…
Κύριες Ειδήσεις

ΟΜΟΝΟΙΑ: Αυτά περιμένουν για το Champions League…

Για δεύτερη σερί σεζόν μετά από πολλά χρόνια η Ομόνοια θα παίξει ξανά στο Champions League και όσο δύσκολη και αν φαντάζει η διάκριση δεν μπορεί παρά να βρίσκεται στο μυαλό των ποδοσφαιριστών, των προπονητών και όλων όσων αποτελούν το οικοδόμημα αυτή της ομάδας.
Από την στιγμή που κατάφεραν πέρσι να ξορκίσουν την κατάρα και ν μπουν επιτέλους σε ευρωπαϊκό όμιλο, είναι φυσιολογικό ο πήχης πλέον να ανεβαίνει. Εξάλλου και μέσα από τις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος που θα είναι και οι πρωταγωνιστές της προσπάθειας για να διάκριση στην Ευρώπη, βγήκε ξεκάθαρα ότι θέλουν να προχωρήσουν στο Τσάμπιονς Λιγκ γνωρίζοντας ταυτόχρονα τις δυσκολίες.
Οι σημαντικές ημερομηνίες της Ομόνοιας που έχουν να κάνουν με το Champions League είναι οι ακόλουθες.
-Στις 16 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του β΄ προκριματικού γύρου της διοργάνωσης στον οποία συμμετέχει η Ομόνοια.
-Στις 14 Ιουλίου θα ολοκληρωθεί ο α΄ προκριματικός και πιθανότατα εκείνη την ημέρα θα γνωρίζουν οι πράσινοι τον πρώτο αντίπαλο τους (υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η κλήρωση να βγάλει ζευγάρι).
-Στις 20 ή 21 Ιουλίου η Ομόνοια θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν 2021-2022, το πρώτο για τον β΄ προκριματικό γύρο του Champions League.
-Στις 27 ή 28 Ιουλίου οι πράσινοι θα δώσουν τον επαναληπτικό με την ευχή να πάρουν την πρόκριση στον γ΄ προκριματικό.

Χρίστος Χρίστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ