Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΕΚ: Ο Ολατούνζι, η Αλκή και η Λάγος…
ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Ολατούνζι, η Αλκή και η Λάγος…

Το όνομα του Βίκτορ Ολατούνζι βρίσκεται στο μπλοκάκι του Τσάβι Ρόκα, σε περίπτωση που αποφασίσει να κινηθεί για τέτοιου… τύπου μεταγραφή για την επίθεση. Πρόκειται για 21χρονο Νιγηριανό επιθετικό, ύψους 1.90, ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στην Αλκή, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις, με 20 γκολ σε 30 συμμετοχές και 8 ασίστ.

Ο Ολατούνζι περιλαμβάνεται στον κατάλογο «Β», καθώς είναι κάτω των 22 ετών, αλλά μπαίνει στη λίστα των πέντε ξένων. Τα δεδομένα λοιπόν στην περίπτωσή του έχουν ως εξής: ο ποδοσφαιριστής δεν ανήκει στην Αλκή, όπως έχουμε πληροφορηθεί, αλλά στην Λάγος της Νιγηρίας. Αυτή έχει τα δικαιώματά του.

Η Αλκή μπορούσε να τα αποκτούσε, εάν κατέβαλε στη Λάγος μέχρι τις 30 Απριλίου ένα συγκεκριμένο ποσό  και συγκεκριμένα 50 χιλιάδες ευρώ. Δεν το έπραξε. Αυτό σημαίνει πως όποια ομάδα θέλει να αποκτήσει τον Ολατούνζι, θα πρέπει να δώσει χρήματα στην Λάγος. Το αν η ΑΕΚ κι ο Ρόκα αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτησή του, ως μία εναλλακτική λύση για την επίθεση, θα φανεί λίαν συντόμως…

Ανδρέας Βεντούρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ