Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ο Ρόκα τον ήθελε, αλλά…
ΑΕΚ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ο Ρόκα τον ήθελε, αλλά…

Η περίπτωση του Ανδρέα Χριστοδούλου είναι λίγο διαφορετική σε σχέση με τους υπόλοιπους εννέα που ανακοινώθηκαν κι επισήμως από την ΑΕΚ ότι αποχωρούν. Ο Τσάβι Ρόκα, στη συνάντηση που είχε με τον Κύπριο τερματοφύλακα, του εξέφρασε την πρόθεσή του να του ανανεώσει το συμβόλαιό, όμως ο ίδιος είχε πάρει ήδη την απόφασή του να αποχωρήσει. Αυτό εξάλλου ήθελε και πέρυσι, αλλά τότε για διάφορους λόγους δεν είχε βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Με την αποχώρηση του Μολ, του Τόνιο και την επικείμενη του Τέουνκενς (ασχέτως αν έχει συμβόλαιο, δεν υπάρχει περίπτωση να παραμείνει), ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ήθελε να κρατήσει τον Χριστοδούλου ως δεύτερο τερματοφύλακα, αφού δεδομένα θα φέρει βασικό. Ωστόσο η απάντησή του ήταν αρνητική. Στα 24 του χρόνια πλέον, ο Κύπριος πορτιέρο θέλει να αγωνίζεται κι όχι απλά να βρίσκεται στον πάγκο ή να συμπληρώνει την αποστολή. Φέτος ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον ίδιο, αφού από δεύτερος πήγε… τρίτος τερματοφύλακας (πίσω από Μολ ή Τόνιο και Τέουνκενς), ενώ τη στιγμή που οι προαναφερθέντες δεν είχαν πείσει, δεν πήρε ούτε ευκαιρίες.

Αποφάσισε λοιπόν να αποχωρήσει και να πάει σε ομάδα που θα του δώσει βασικό ρόλο, ή τουλάχιστον θα έχει περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί. Στα τρία χρόνια παρουσίας του στην ΑΕΚ, έπαιξε μόλις σε πέντε παιχνίδια. Δύο στο πρωτάθλημα, δύο στο κύπελλο κι ένα στο Γιουρόπα…

Ανδρέας Βεντούρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ