Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Ν.ΜΑΤΘΑΙΟΥ στο balla: «Θα δώσουμε και την ψυχή μας»!
ΑΡΗΣ

Ν.ΜΑΤΘΑΙΟΥ στο balla: «Θα δώσουμε και την ψυχή μας»!

Ήταν στεναχωρημένοι στον Άρη για την ισοπαλία με την Αγία Νάπα που τους στέρησε την ευκαιρία να πανηγυρίσουν από χθες την επιστροφή τους στην α΄ κατηγορία και έφερε και την απώλεια του πρωταθλήματος και θα χρειαστεί να φύγουν με διπλό από την Χλώρακα την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Ακρίτα για να πάρουν το ένα από τα δύο εισιτήρια.
Η ιστοσελίδα μας balla.com.cy επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Νικόλα Ματθαίου ο οποίος μας είπε πολλά πράγματα αλλά το μήνυμα του ήταν ξεκάθαρό, ότι θα τα δώσουν όλα στο φινάλε για να επιστρέψει η ομάδα στην α΄ κατηγορία.
«Ήταν αγχωτικό το παιχνίδι με την Αγία Νάπα και το άγχος αυτό μας επηρέασε. Ενώ κρατούσαμε τα νίκη δεν τα καταφέραμε και πλέον μετά από αυτή την ισοπαλία θα πρέπει να νικήσουμε στην τελευταία αγωνιστική. Είναι σημαντικό που είναι στα πόδια μας και με νίκη ανεβαίνουμε στην α΄ κατηγορία» είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Θα πάμε να παίξουμε με τον Ακρίτα στην τελευταία αγωνιστική και  δώσουμε και την ψυχή μας για τη νίκη που θα μας χαρίσει και την άνοδο στην α΄ κατηγορία, εκεί που αξίζει να βρίσκεται ο Άρης».

Χρίστος Χρίστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ