Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Μ.ΣΕΡΓΙΔΗΣ στο balla: «Έτοιμοι να γράψουμε ιστορία» (Ο ΑΘΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕΕΚ)
ΑΡΗΣ

Μ.ΣΕΡΓΙΔΗΣ στο balla: «Έτοιμοι να γράψουμε ιστορία» (Ο ΑΘΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕΕΚ)

Η ΠΑΕΕΚ έφυγε με δύσκολο διπλό από την έδρα του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ξυλοτύμπου και πλέον με νίκη ή ακόμα και με ισοπαλία στο τελευταίο παιχνίδι με τον Οθέλλο θα γράψει ιστορία. Θα βρεθεί για πρώτη φορά στα σαλόνια της α΄ κατηγορίας και μάλιστα σαν πρωταθλήτρια.
Ο προπονητής της ομάδας Μάκης Σεργίδης μίλησε στην ιστοσελίδα μας balla.com.cy για το σημαντικό διπλό αλλά και τον «τελικό» της ανόδου που τυγχάνει όπως είναι τα βαθμολογικά δεδομένα να είναι και «τελικός τίτλου».
«Όπως αποδείχθηκε ήταν δύσκολο το παιχνίδι με την Ξυλοτύμπου. Εμείς βέβαια το ξέραμε από πριν όπως ξέραμε εμείς ότι είχαμε σαν μοναδικό στόχο τη νίκη και έπρεπε αν πάρουμε τους τρεις βαθμούς με κάθε τρόπο. Ήταν ένα παιχνίδια αγχωτικό, το περίμενα αυτό αλλά η νίκη μας έφερε σε έναν «τελικό ανόδου» να παλεύουμε και για το πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ξυλοτύμπου που ήταν ιδιαίτερα μαχητική και κατάφερε στο τέλος να μείνει στην κατηγορία» δήλωσε αρχικά ο νεαρός προπονητής και πρόσθεσε για το πολύ σημαντικό και ταυτόχρονα ιστορικό παιχνίδι με τον Οθέλλο.
«Θα είναι τελικός πρωταθλητή. Είτε ανεβαίνει στην α΄ κατηγορία με το τρόπαιο, είτε μένεις στην β΄ κατηγορία. Για να διεκδικούν το πρωτάθλημα οι δύο αυτές ομάδες η δική μας και ο Οθέλλος στην τελευταία αγωνιστική πάει να πει ότι το αξίζουν και το διεκδικούν. Για έναν ουδέτερο φίλαθλο είναι εντυπωσιακό αυτό που συμβαίνει φέτος στην β΄ κατηγορία. Εντυπωσιακό είναι αυτό που κάνει και η δική μας ομάδα η οποία ανέβηκε από την γ΄ κατηγορία και με ένα λογικό μπάτζετ έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και είναι έτοιμη να γράψει ιστορία. Στο ξεκίνημα δεν ήμασταν μόνο εμείς, ο Οθέλλος και ο Άρης. Ήταν και η Αγία Νάπα και η Αλκή και ο Ονήσιλλος και άλλες ομάδες που αυτές ανέβηκαν στην α΄ κατηγορία και πέρασαν από αυτή την διαδικασία. Είναι άθλος για εμάς αυτό που κάναμε και θα προσπαθήσουμε να γράψουμε ιστορία».

Χρίστος Χρίστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ