Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΕΛ: Ο πρώτος στόχος και η συνάντηση «Σόφο»-Κέρκεζ!
ΑΕΛ

ΑΕΛ: Ο πρώτος στόχος και η συνάντηση «Σόφο»-Κέρκεζ!

Η ΑΕΛ μετά την ήττα από την Ανόρθωση θα τερματίσει οριστικά τρίτη στο πρωτάθλημα. Μια θέση που στην ομάδα νιώθουν ότι δεν αντανακλά ακριβώς στο τι έδωσαν φέτος, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν να λένε ότι πέτυχαν τον στόχο της Ευρώπης και αυτό δεν είναι κάτι αμελητέο. Για την εμφάνιση κόντρα στην Ανόρθωση, ήταν εμφανέστατο ότι δεν υπήρχε κίνητρο στην ομάδα και αυτό φάνηκε και στην διάθεση στον αγωνιστικό χώρο. Από εκεί και πέρα σίγουρα δεν μπορεί να γίνει και ιδιαίτερη κριτική σε ένα τέτοιο παιχνίδι.  Όμως αν αυτό και το επόμενο είναι κριτήριο για κάποιους ποδοσφαιριστές, για το αν θα παραμείνουν στην ομάδα, κάποιοι παρέμειναν απροβίβαστοι.

Προφανώς από την στιγμή που θα χρειαστεί κάποιοι κοινοτικοί, που δεσμεύονται με συμβόλαιο, να αποχωρήσουν το μυαλό μας και με βάση την αγωνιστική εικόνα πάει σε κάποιες περιπτώσεις. Για παράδειγμα σήμερα ο Αβτιγιάι δεν μπόρεσε να δώσει κάτι το ιδιαίτερο, και κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα όπως και από την μέρα που ήρθε στην ομάδα. Η ΑΕΛ μπαίνει σε προγραμματισμό πιο έντονα και ακολουθεί τις επόμενες μέρες συνάντηση ανάμεσα σε Ανδρέα Σοφοκλέους και τεχνική ηγεσία. Ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει καταλήξει στο τι θέλει για την νέα χρονιά και μένει να τα βάλουν κάτω και να δουν πως προχωράνε στην ομάδα.

Πάντοτε το οικονομικό θα παίζει σημαντικό ρόλο, και εδώ ίσως μια ενδεχόμενη πώληση του Μαέ να δώσει ανάσες αλλά και καλύτερη οικονομική ευχέρεια για την νέα χρονιά. Στην ΑΕΛ πρώτο στόχο έχουν να πάρουν στην ομάδα 3-4 έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα την ανεβάσουν και σε επίπεδο ενόψει Ευρώπης και νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να προχωρήσουν στο νεοσύστατο Conference league στοχεύοντας ευρωπαϊκό όμιλο αν τα καταφέρει η ομάδα.

Μιχαήλ Αριστείδου 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ