Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΠΕΤΡΑΚΗΣ: «Βεβαίως και αποτύχαμε»!
Α' Κατηγορία

ΠΕΤΡΑΚΗΣ: «Βεβαίως και αποτύχαμε»!

Αποτυχία στον Απόλλωνα. Μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, ο τίτλος χάθηκε και δεν μπορούσε να αποδοθεί διαφορετικά από τον Γιάννη Πετράκη.

«Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Γιατί ενώ έγινε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια και γεμίσαμε την κανάτα με νερό, εκεί που είμαστε έτοιμοι να πιούμε, καταφέραμε και τη σπάσαμε. Δεν βρεθήκαμε στην καλύτερή μας μέρα. Δεν είχαμε την ενέργεια που έπρεπε. Είχαμε πολύ άγχος γιατί ήμασταν ένα βήμα πριν την επίτευξη του ονείρου. Αυτή ήταν η αιτία που δεν είχαμε την εικόνα που έπρεπε. Κάναμε προϋποθέσεις και μπορούσαμε να σκοράρουμε κι άλλο γκολ. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο. Που ήταν πιο διψασμένος από εμάς. Δεν καταφέραμε να τους δώσουμε αυτή τη χαρά», είπε αρχικά ενώ ερωτηθείς για το αν είναι αποτυχία αυτό για τον Απόλλωνα είπε:

«Βέβαια και είναι αποτυχία. Όταν θέλεις το πρωτάθλημα και δεν το παίρνεις, είναι αποτυχία. Είναι αυτό που είπα και πριν, δυστυχώς γεμίσαμε την κανάτα με νερό και μείναμε διψασμένοι. Δεν πετύχαμε το στόχο μας άρα δεν καταφέραμε αυτό που θέλαμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ