Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Μένουν ΟΛΟΙ για το 2021-22!
Κύριες Ειδήσεις

ΟΜΟΝΟΙΑ: Μένουν ΟΛΟΙ για το 2021-22!

Η Ομόνοια ολοκλήρωσε μία ονειρική σεζόν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Έντεκα χρόνια μετά την τελευταία φορά που σήκωσε στον ουρανό της Λευκωσίας το βαρύτιμο τρόπαιο, η «βασίλισσα» επιστρέφει στον θρόνο της.
Η επιτυχία ανήκει σε όλους τους συντελεστές. Σε διοίκηση, παίκτες, τεχνικό επιτελείο μα το κυριότερο στον κόσμο που το περίμενε με προσμονή… από πέρσι! Πήρε παράταση η στέψη, όμως η ευτυχία, η συγκίνηση και όλα τα συναισθήματα που μπορούν να χαρακτηρίσουν τα όσα νιώθει από το βράδυ της 4ης Μαΐου ο «πράσινος» λαός, είνα απολύτως δικαιολογημένα.


Το τεχνικό επιτελείο όμως με μπροστάρηδες τους Χένινγκ Μπεργκ, Στάνισλαβ Σοκολόφσκι, Νεόφυτο Λάρκου και Σίμο Ταραπουλούζη αποτελούν τη ραχοκοκκαλιά της όλης αυτής, επιτυχημένης στον απόλυτο βαθμό, προσπάθειας.
Την τελευταία διετία, ο στόχος που είχε τεθεί από τους προαναφερθέντες ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Υλοποιήθηκε και οι κόποι δύο χρόνων ανταμείφθηκαν, όπως δήλωσε και ο Σίμος Ταραπουλούζης (Διαβάστε ΕΔΩ).

Η πιο πετυχημένη σεζόν στην ιστορία της, όπως την χαρακτήρισε ο Νεόφυτος Λάρκου (Διαβάστε ΕΔΩ) δεν θα μπορούσε να κλείσει με εκκρεμότητες. Τα συμβόλαια και των τεσσάρων ολοκληρώνονται με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, όμως και οι τέσσερεις θα συνεχίσουν στην Ομόνοια και τη νέα σεζόν! Το μόνο που απομένει άλλωστε είναι η ανακοίνωση από την Ομόνοια!

Και φυσικά, ο στόχος τους είναι να συνεχίσουν το έργο τους και να οδηγήσουν την πρωταθλήτρια 2020-21, ακόμη πιο ψηλά!

Κύπρος Εγγλέζος

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ