Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΜΑΡΤΙΝΣ: Δεν ψάχνεται να φύγει, αλλά…
Ελλάδα

ΜΑΡΤΙΝΣ: Δεν ψάχνεται να φύγει, αλλά…

Ολυμπιακός: Στο ποδόσφαιρο, όπως και στην πολιτική, υπάρχουν πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται και πράγματα που λέγονται και δεν γίνονται.
Υπάρχει όμως και μια άλλη κατηγορία: πράγματα που γίνονται χωρίς να χρειαστεί να ειπωθούν και πράγματα που λέγονται χωρίς κατ’ ανάγκην να γίνονται. Ας το ξεμπερδέψουμε.
Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ψάχνεται να φύγει από τον Ολυμπιακό. Ο Πέδρο Μαρτίνς συνεργάζεται με συγκεκριμένο ατζέντη, ο οποίος με τη σειρά του συνεργάζεται με διάφορους άλλους, οι οποίοι διατηρούν καλές επαφές σε συγκεκριμένες αγορές, που ενδιαφέρον σε θεωρητικό και μελλοντικό επίπεδο, τον Πορτογάλο προπονητή.
Δεν χρειάζεται λοιπόν κανείς να εξουσιοδοτήσει κανέναν. Δεν χρειάζεται να συναφθεί κάποια οριοθετημένη, νέα, συνεργασία. Γι’ αυτό και άλλωστε δεν έχει γίνει. Ότι ο ατζέντης του τεχνικού των «ερυθρόλευκων» θα ελέγχει πάντα και θα τσεκάρει ενδεχόμενες ευκαιρίες και πόρτες, δεδομένο.
Αυτή είναι η δουλειά του. Με τους ανθρώπους που εμπιστεύεται, με τους συναδέλφους που δεν χρειάζεται να πει κάτι επιπλέον, δεν χρειάζεται να επικαιροποίησει μια φιλική σύσταση: το «έχε το νου σου» δεν καταγράφεται.
Και προφανώς δεν συνιστά και εξέλιξη, αφού εδώ και πάνω από έναν χρόνο, χωρίς (να χρειάζονται) υπογραφές και εξουσιοδοτήσεις, έχουν τον νου τους πάνω από 3-4 άνθρωποι σε διάφορες αγορές, συντηρώντας το όνομα του Μαρτίνς και όποτε (και αν) παρουσιαστεί ευκαιρία, να το προωθήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ