Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΛΑΡΚΟΥ: «Η κορυφαία σεζόν στην ιστορία της Ομόνοιας»
Α' Κατηγορία

ΛΑΡΚΟΥ: «Η κορυφαία σεζόν στην ιστορία της Ομόνοιας»

Ο άνθρωπος που έχτισε την πρωταθλήτρια Ομόνοια, ο Αθλητικός Διευθυντής Νεόφυτος Λάρκου μίλησε μετά την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου και έκανε λόγο για την κορυφαία σεζόν στην ιστορία της ομάδας.

«Είναι μια σπουδαία στιγμή για την ιστορία της ομάδας μας. Είναι η πιο επιτυχημένη χρονιά στην ιστορία της Ομόνοιας αφού προηγήθηκε η πορεία στην Ευρώπη με την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και φέτος σε ένα ψυχοφθόρο όπως εξελίχθηκε πρωτάθλημα και μετά την περσινή πρωτιά. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο» είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Όταν είσαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Ομόνοια, οι απαιτήσεις είναι οι ίδιες. Δεν είναι απλά υποχρέωση να πρωταγωνιστείς, είναι ωραίο να πρωταγωνιστής. Θέλουμε να συνεχίσουμε από εκεί που αρχίσαμε το καλοκαίρι του 2019»
Πέρασε και από δύσκολα η Ομόνοια φέτος: «Ένα στοιχείο που έχουμε σαν ομάδα είναι ο κάθε ένας κάνει την δουλειά του. Πάντα κρατάμε την ψυχραιμία μας και τα στελέχη μας τα στηρίζουμε στα δύσκολα και όχι στα εύκολα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ