Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ για τελικό: «Μπράβο στον Ολυμπιακό, πιο έμπειρη η Ανόρθωση»
Α' Κατηγορία

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ για τελικό: «Μπράβο στον Ολυμπιακό, πιο έμπειρη η Ανόρθωση»

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, μίλησε στην ιστοσελίδα μας για τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ανόρθωση. Τόνισε μεταξύ άλλων, πως περιμένει ένα ανοιχτό και καλό παιχνίδι από τις δύο ομάδες.
«Είναι ένα παιχνίδι και οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να πάρει τον τίτλο. Αξίζουν πολλά μπράβο στον Ολυμπιακό για την πολύ καλή πορεία που έκανε φέτος παρά το γεγονός, πως όταν έφυγε ο Γιάννης Πετράκης από τον πάγκο, επηρεάστηκε αρκετά. Το ίδιο έγινε όταν παρουσιάστηκαν θετικά κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα. Με τον Γιανέφσκι απέκτησε σταθερότητα και κάνει πολύ καλά παιχνίδια και σου αρέσει να τον βλέπεις. Η Ανόρθωση είναι πιο έμπειρη ομάδα. Άρχισε με περισσότερες προσδοκίες και φιλοδοξίες την φετινή χρονιά. Δίνω ένα μικρό προβάδισμα στην ομάδα της Αμμοχώστου καθώς όπως έχω αναφέρει, διαθέτει περισσότερη εμπειρία γενικότερα.
Αισθάνομαι ότι θα είναι ένα ανοιχτό και καλό παιχνίδι. Ο τελευταίος αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες για το πρωτάθλημα, δεν νομίζω να παρασύρει κανένα. Ήταν ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι με αυτό που θα γίνει στον τελικό».

Αντώνης Κέστας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΠΟΤΕ ολοκληρώνεται η θητεία του Α.Μιχαηλίδη στον ΚΟΑ; (ατάκες για την υπόθεση Ουζόχο)
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ για επιστροφή κόσμου: «Καλή ευκαιρία ο τελικός Κυπέλλου…»
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: «Εντός ορίων το γήπεδο Λεμεσού» (Τι γίνεται με τα αποδυτήρια στα βοηθητικά)
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: Η πρόβλεψη του για την μάχη του τίτλου! (τι είπε για ΑΕΛ)
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: Μίλησε στο balla… για όλα!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ