Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: «Εντός ορίων το γήπεδο Λεμεσού» (Τι γίνεται με τα αποδυτήρια στα βοηθητικά)
Α' Κατηγορία

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: «Εντός ορίων το γήπεδο Λεμεσού» (Τι γίνεται με τα αποδυτήρια στα βοηθητικά)

«Δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα και βρισκόμαστε μέσα στα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί από την αρχή» τόνισε χαρακτηριστικά για το νέο γήπεδο της Λεμεσού, ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, μιλώντας στην ιστοσελίδα μας.
«Τα έργα προχωρούν κανονικά. Είμαι σε συνεχή επαφή με τους μηχανικούς του έργου και επισκέπτομαι το εργοτάξιο κάθε εβδομάδα, όχι πάντα με τα φώτα της δημοσιότητας αλλά ενημερώνομαι. Δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα και βρισκόμαστε μέσα στα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί από την αρχή.

Τι γίνεται με το πρόβλημα που υπάρχει με τα αποδυτήρια στα βοηθητικά γήπεδα της ΑΕΛ και του Άρη;
Το έργο του γηπέδου γίνεται όπως είχε αρχικά συμφωνηθεί και με τα σχέδια που ήδη υπήρχαν. Η ΑΕΛ και ο Άρης έθεσαν θέμα για τα βοηθητικά και ότι δεν υπήρχαν αποδυτήρια, όμως, έτσι ήταν το αρχικό σχέδιο. Οι δύο αυτές ομάδες ανέφεραν ότι υπήρχε μια άγραφη συμφωνία. Εμείς σαν οργανισμός προσπαθούμε να δώσουμε λύσεις και να βοηθήσουμε. Αυτή την στιγμή υπάρχει ένα αίτημα για το συγκεκριμένο θέμα το οποίο κοστολογήθηκε και αξίζει αρκετά χρήματα. Η αλλαγή που ζητούν να γίνει θα στοιχίσει κοντά στα δύο εκατομμύρια. Απαιτείται αρχικά, να παρθεί απόφαση ότι υπάρχουν και θα πληρωθούν αυτά τα χρήματα και δεύτερο να γίνει ένα νέο συμβόλαιο, οπόταν θα χρειαστεί αυτόματα περισσότερος χρόνος. Δεν μπορεί να προστεθεί στο συμβόλαιο που ήδη υπάρχει, το νέο έργο καθώς θα υπάρχει καθυστέρηση έξι με δώδεκα μήνες για να ολοκληρωθεί το γήπεδο.

Για το θέμα του οδικού δικτύου;
Οι διαδικασίες για το οδικό δίκτυο προχωρούν κανονικά. Το γήπεδο προγραμματίζεται να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί πλήρως, τον Μάιο – Ιούλιο του 2022. Το οδικό δίκτυο θα είναι πλήρως ολοκληρωμένο και παραδομένο, τον Σεπτέμβριο του 2022. Δεν σημαίνει πώς όταν ολοκληρωθεί το γήπεδο δεν θα υπάρχουν δρόμοι. Θα υπάρχουν οι προσβάσεις με εισόδους και εξόδους. Δεν θα είναι 100% ολοκληρωμένο το έργο του οδικού δικτύου, όμως δεν θα υπάρχει μεγάλη ταλαιπωρία».

Αντώνης Κέστας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ για επιστροφή κόσμου: «Καλή ευκαιρία ο τελικός Κυπέλλου…»
ΠΟΤΕ ολοκληρώνεται η θητεία του Α.Μιχαηλίδη στον ΚΟΑ; (ατάκες για την υπόθεση Ουζόχο)
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ για τελικό: «Μπράβο στον Ολυμπιακό, πιο έμπειρη η Ανόρθωση»

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: Η πρόβλεψη του για την μάχη του τίτλου! (τι είπε για ΑΕΛ)
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: Μίλησε στο balla… για όλα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ