Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΚΑΝΑΡΗΣ: «Αυτό ΠΡΕΠΕΙ να κάνει με ΑΕΚ!» (ατάκα για τους πέντε)
Α' Κατηγορία

ΚΑΝΑΡΗΣ: «Αυτό ΠΡΕΠΕΙ να κάνει με ΑΕΚ!» (ατάκα για τους πέντε)

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Ανδρέας Κανάρης, μίλησε στο balla για το παιχνίδι της ομάδας με την ΑΕΚ παραθέτοντας τη δική του άποψη για το πως περιμένει το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και το αν θα πρέπει ο Μπεργκ να προφυλάξει τους πέντε που είναι στο όριο:

«Εγώ προσωπικά, δεν θέλω να χάσει η Ομόνοια. Πάει να παίξει για δύο αποτελέσματα. Δεν θα την χαλάσει και ουσιαστικά δεν ενοχλεί καθόλου η ισοπαλία. Τώρα για την ΑΕΚ, έδειξε πως δεν είναι άσχημη ομάδα. Θα παίξει ρόλο όμως και η διάθεση αλλά και το κίνητρο στο παιχνίδι που είναι σαφώς μονόπλευρο. Από την άλλη, την Ομόνοια δεν πρέπει να την ενδιαφέρει ο αντίπαλος. Είναι μία ομάδα που ξέρει τι να ζητήσει μέσα στο γήπεδο και δεν πρέπει με τίποτα να χάσει αυτό το παιχνίδι. Και αυτό που έχασε μέσα στα πλέι οφ, ήταν από συγκυρίες. Έχει τις λύσεις ο Μπεργκ».

Για το αν θα πρέπει να προφυλάξει τους Μποτεάκ, Τσέποβιτς, Γκόμεθ, Κούσουλο και Τιάγκο που είναι στο όριο: «Δεν πιστεύω ότι πρέπει να το κάνει. Δεν είναι ανάγκη, φτάνει οι παίκτες να είναι προσεκτικοί. Πρέπει να αποφύγουν τα αχρείαστα φάουλ. Πρέπει να τους το τονίσει ο Μπεργκ».

Κύπρος Εγγλέζος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ