Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

MADRID OPEN: Τεράστια μείωση στα χρηματικά έπαθλα
Σπορ

MADRID OPEN: Τεράστια μείωση στα χρηματικά έπαθλα

Βλέποντας κανείς τα prize money που θα μοιραστούν φέτος στο Mutua Madrid Open, καταλαβαίνει πόσο πολύ έχει επηρεάσει η πανδημία του κορονοϊού, την διεξαγωγή των φετινών τουρνουά.
Μείωση 73% στο prize money τους, σε σχέση με το 2019, θα έχουν οι πρωταθλητές. Η διαφορά είναι επιεικώς… τεράστια. Σχεδόν 1.000.000 ευρώ λιγότερα, θα πάρουν οι φετινοί νικητές του τουρνουά.
Το Madrid Open είναι το πιο διάσημο ισπανικό τουρνουά και συγκεντρώνει τα βλέμματα των απανταχού φίλων του τένις, το χρονικό διάστημα που διεξάγεται. Παρ’ όλα αυτά, το prize pool που ανακοίνωσαν οι διοργανωτές για το 2021, δεν έχει καμία σχέση με αυτό του 2019.
Τα ερωτηματικά, πολλά. Μερικοί τενίστες έχουν εκφράσει ήδη τις αντιρρήσεις τους, καθώς θεωρούν ότι οι διοργανωτές εκμεταλλεύονται την κατάσταση για να βγάλουν περισσότερο κέρδος.
Ο Τζον Ίσνερ, πρόσφατα εξαπέλυσε επίθεση στην ΑΤΡ, υποστηρίζοντας ότι εκμεταλλεύεται την εποχή του Covid-19 και γεμίζει μαύρες σακούλες με χαρτονομίσματα.
Αρκεί ο παρακάτω πίνακας, για να αντιληφθεί κανείς τις διαφορές που έχει το prize pool του 2021, σε σχέση με αυτό του 2019:

Madrid Open: Τεράστια μείωση στα χρηματικά έπαθλα

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ