Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΥΠΟΠΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Ακόμα…είμαστε στην πρόληψη!
Α' Κατηγορία

ΥΠΟΠΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Ακόμα…είμαστε στην πρόληψη!

Εδώ και μία 10ετία και βάλε, όταν άρχισαν τα πρώτα κρούσματα με την ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα, παρακολουθούμε σε επανάληψη το ίδιο έργο.
Όπως βάζουμε πίσω μία ταινία που είδαμε και θέλουμε να την ξαναδούμε, έτσι είναι και το σκηνικό που αφορά τους αγώνες με ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα.
Η ατιμωρησία, λόγω μη ανεύρεσης επαρκών στοιχείων…ζει και βασιλεύει. Τελευταία μάλιστα, προκύπτει και το εξής. Όταν παρατηρηθεί η εν λόγω ύποπτη δραστηριότητα, η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (που κάνει σωστά και καλά τη δουλειά της) ενημερώνει και το επόμενο βήμα, είναι να αφαιρούνται προληπτικά οι συγκεκριμένοι αγώνες.
Λίγο, πολύ μετά από τόσα χρόνια, παραμένουμε στην πρόληψη και όχι στην καταστολή του σκηνικού.
Όταν λοιπόν, οι πρωταγωνιστές της ύποπτης στοιχηματική δραστηριότητας, βλέπουν πως δεν έχουν να φοβηθούν κανένα, θα επαναλάβουν και θα ξανά-επαναλάβουν το αγαπημένο τους χόμπι!
Με αυτή τη νοοτροπία, μην περιμένετε κάτι που θα περιορίσει αυτή την ανεξέλεγκτη δράση. Τουναντίον. Όσο το σύστημα είναι αδύνατο, επιτρέπει στον καθένα να δρα ανεξέλεγκτα.
Λόγω του ότι όμως, κάθε φορά που δημοσιοποιείται ανάμιξη του ύποπτου στοιχήματος, πληγώνεται το ποδόσφαιρο, ας γίνει αιτία και αφορμή για να βρεθεί το αντίδοτο.
Η ΚΟΠ σε συνεργασία με την αστυνομία και οποιοδήποτε άλλο εμπλεκόμενο έχουν το λόγο και την ευθύνη.
Αν παραμείνουν όλοι, αδρανείς, τότε το ύποπτο στοίχημα θα αποκτήσει γερές πλάτες και ταυτόχρονα…θα μας μείνει η πρόληψη!

Μιχάλης Παπαγεωργίου

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ