Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

«Που πάεις κύριε με το Πετράκη στον πάγκο;»
Α' Κατηγορία

«Που πάεις κύριε με το Πετράκη στον πάγκο;»

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Όποιος (σήμερα) διαφωνήσει με αυτό που θα διαβάσει στη συνέχεια, είτε είναι αγνώμων, είτε έχει κοντή μνήμη, είτε έχει επιλεκτική μνήμη.
Καταρχήν, δεν ξέρω, αν ο Απόλλων θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ξέρω και ξέρουμε όμως, ότι διεκδικεί το πρωτάθλημα και έχει τα φόντα να το κατακτήσει. Αν μάλιστα κάνει δύο νίκες με Ολυμπιακό και Ομόνοια, είναι πρωταθλητής!
Αυτή είναι σήμερα η πραγματικότητα για την ομάδα της Λεμεσού. Η οποία κάποια στιγμή, είχε χαρακτηριστεί αδύναμη να διεκδικήσει τον τίτλο. Ακόμα και από τους δικούς της φιλάθλους που δεν πίστευαν ούτε στον προπονητή, ούτε στους παίκτες.
Το «που πάεις κύριε με προπονητή τον Πετράκη», έγινε σλόγκαν στη Λεμεσό και όχι μόνο. Ήταν πολλοί αυτοί που μείωσαν την παρουσία του Ελλαδίτη προπονητή στον πάγκο και είχαν επικρίνει τη διοίκηση Κίρζη για την επιλογή της.
Επαναλαμβάνω. Κανένας δεν ξέρει αν θα υλοποιήσει αυτό το φιλόδοξο στόχο ο Απόλλων. Όμως. Βλέπουμε μία ομάδα να έχει αυτή την ικανότητα. Μία ομάδα του προπονητή και μία ομάδα που απέκτησε ταυτότητα νικητή.
Ο Πετράκης μέσα από…συμπληγάδες, διατηρεί όρθιο τον Απόλλωνα. Θυμηθείτε ότι έχασε λόγω τραυματισμού τον Ντιγκινί ( και τον χάνει ξανά), έχασε τον Μάρκοβιτς πάλι λόγω τραυματισμού, ακολουθεί το κτύπημα του κορωνοϊού με τον παροπλισμό των Πίττα και Γιαννιώτα αλλά η ομάδα δεν έχασε τον ρυθμό της.
Βλέπουμε παράλληλα να εμπιστεύεται με επιτυχία τον Ανδρέα Φιλιώτη και σε κατάλληλο χρόνο αξιοποίησε ( εκ νέου) τον Νταμπό.
Παρακολουθούμε  γενικότερα μία ομάδα με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία που έχει αναμφίβολα την σφραγίδα του προπονητή.
Από το «που πάεις κύριε με τον Πετράκη στον πάγκο» το οποίο λεγόταν με ειρωνικό τρόπο, σήμερα κυριαρχεί «ο Πετράκης έχει βάλει τη σφραγίδα του στον πάγκο» και πλέον το ζητούμενο είναι αν μετά από 15 χρόνια θα οδηγήσει τον Απόλλωνα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μιχάλης Παπαγεωργίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ