Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Γράμμα του balla στον υπουργό για τον τελικό κυπέλλου…
Α' Κατηγορία

Γράμμα του balla στον υπουργό για τον τελικό κυπέλλου…

Αξιότιμε κύριε υπουργέ Υγείας. Την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021 ανακοινώσατε ότι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 9 Μαΐου 2021 αίρονται τα απαγορευτικά και περιοριστικά μέτρα που επιβάλλονται για περίοδο δύο εβδομάδων και επαναφέρονται οι ρυθμίσεις που ισχύουν τώρα (εννοείται πριν το lockdown) στους χώρους εστίασης και αλλού, με την προϋπόθεση ότι ο επισκέπτης θα πρέπει να έχει στην κατοχή του rapid test ή PCR σε ισχύ 72 ωρών ή να έχει εμβολιασθεί τουλάχιστον με την 1η δόση και να έχουν παρέλθει τρεις εβδομάδες ή να έχει νοσήσει από την ασθένεια COVID-19 τους τελευταίους 3 (τρεις) μήνες.
Σωστό μέτρο, σωστή απόφαση. Αν θέλουμε να συμβάλουμε στην εξόντωση της πανδημίας, οφείλουμε και πρέπει να είμαστε συνεργάσιμοι και προπαντός, υπεύθυνοι για τις πράξεις μας.
Παρόλο, ότι μπορούμε να βρούμε (με χαρακτηριστική ευκολία μάλιστα) μία σειρά λάθος αποφάσεις από τους σημερινούς κυβερνώντες, εντούτοις κατανοούμε από τη μία την απειρία και από την άλλη  το άγνωστο που κυριαρχεί και συνοδεύει τον κορωνοϊό.
Κύριε υπουργέ. Θέλουμε να σας απευθύνουμε την εξής πρόταση-εισήγηση σαν μία καθαρά αθλητική ιστοσελίδα που δίνει έμφαση στο ποδόσφαιρο.
Εν όψει του ότι από τις 10 Μάϊου 2021 αίρονται τα απαγορευτικά και περιοριστικά μέτρα και με την προϋπόθεση ότι ο επισκέπτης στους χώρους εστίασης και αλλού θα πρέπει να έχει στην κατοχή του rapid test ή PCR σε ισχύ 72 ωρών ή να έχει εμβολιασθεί τουλάχιστον με την 1η δόση και να έχουν παρέλθει τρεις εβδομάδες ή να έχει νοσήσει από την ασθένεια COVID-19 τους τελευταίους 3 (τρεις) μήνες, σας καλούμε να εφαρμόσετε αυτό ακριβώς το μέτρο εν όψει του τελικού κυπέλλου Κύπρου που ορίστηκε να διεξαχθεί το Σάββατο 15 Μαΐου στο ΓΣΠ.
Θα είναι ότι καλύτερο για τη ψυχολογία όλων εμάς που αγαπούμε και θέλουμε να δούμε το ποδόσφαιρο μας να θυμηθεί τα απαραίτητα του συστατικά.
Ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο κύριε υπουργέ Υγείας δεν…μυρίζει και δεν έχει νόημα. Με τη βοήθεια του θεού, μέχρι και τις 15 Μαΐου θα έχει εμβολιαστεί ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού, άρα λοιπόν δώστε δικαίωμα έστω και σε 3-4 χιλιάδες συνολικά φιλάθλους να πάνε στο ΓΣΠ.
Παρακολούθησα την Κυριακή 25 Απριλίου 2021 τον τελικό του Carabao cup που διεξήχθη στο «Γουέμπλει» παρουσία 8 χιλιάδων φιλάθλων. Από τέσσερις η κάθε διαγωνιζόμενη ομάδα. Όλοι όσοι πήγαν ήταν εμβολιασμένοι και τους είδαμε πόσο πολύ απόλαυσαν τον αγώνα και πόσο επίσης το χάρηκαν όλοι, όσοι ήταν στο γήπεδο.
Αφήστε λοιπόν τον φίλαθλο κόσμο να πάει στο ΓΣΠ. Έστω και σε μικρό αριθμό, οι Ανορθωσιάτες και οι Ολυμπιακοί, το αξίζουν και το δικαιούνται.
Είναι η μεγάλη ευκαιρία να τεστάρουμε σαν χώρα την επιστροφή στα γήπεδα και αυτή την ευκαιρία είστε εσείς που πρέπει να την προσφέρετε…

Μιχάλης Παπαγεωργίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ