Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΤΟΥΜΠΑΣ: «Εκτίμησα πράγματα τα οποία πολλοί θεωρούν δεδομένα»
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

ΤΟΥΜΠΑΣ: «Εκτίμησα πράγματα τα οποία πολλοί θεωρούν δεδομένα»

Ο Ιωακείμ Τούμπας παρέλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο Stoiximan Top Save της 23ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Ο τερματοφύλακας της Καρμιώτισσας δήλωσε παράλληλα:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς που ψήφισαν την απόκρουση μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το πρώτο μου βραβείο. Το αφιερώνω στους προπονητές μου στην Καρμιώτισσα που με επιστέφτηκαν και με βοήθησαν να εξελιχθώ».
Τα αντανακλαστικά είναι ταλέντο ή προπόνηση;
«Σίγουρα όταν είσαι γρήγορος και εκρηκτικός μπορείς να αντεπεξέλθεις πολύ καλά στα αντανακλαστικά των κοντινών επεμβάσεων. Παράλληλα όμως χρειάζεται και ειδική δουλειά στις προπονήσεις για να εξελιχθείς και να έχεις ακόμα πιο γρήγορες αντιδράσεις».
Πόσο σημαντικός ήταν για εσένα ο δανεισμός σου τη φετινή σεζόν;
«Η Καρμιώτισσα με βοήθησε να αναδειχθώ. Μου έδωσε τις ευκαιρίες μου. Επίσης γνώρισα μια άλλη πλευρά του ποδοσφαίρου η οποία θα μου δώσει ένα έξτρα κίνητρο για περισσότερη δουλειά εκτιμώντας μερικά πράγματα τα οποία πολλοί θεωρούν δεδομένα στις μεγάλες ομάδες».
Ποιοι οι στόχοι σου για το μέλλον;
«Προς το παρόν επικεντρώνομαι στην αποκατάσταση μετά τον τραυματισμό μου. Είναι λίγο νωρίς να ξέρω τι θα γίνει τη νέα σεζόν όμως σίγουρα στόχος μου για το μέλλον είναι να μπορέσω να καθιερωθώ σε μια μεγάλη ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ