Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

SUPER LEAGUE: Κρούση και σε Νάπολι, αυξάνονται οι ομάδες!
Α' Κατηγορία

SUPER LEAGUE: Κρούση και σε Νάπολι, αυξάνονται οι ομάδες!

Γιουβέντους, Μίλαν, Ιντερ είναι οι τρεις ιταλικές ομάδες που συμμετέχουν στο ESL. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η Corriere Dello Sport δεν αποκλεέιται οι ομάδες να αυξηθούν σε τέσσερις, αφού η Νάπολι δέχτηκε κι επίσημα πρόσκληση να συμμετάσχει στο νέο αυτό πρωτάθλημα.
Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα, άνθρωπος της JP Morgan η οποία θα είναι η μεγάλη χορηγός της νέας αυτής διοργάνωσης, επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, όπου και τον προσκάλεσε να γίνει η επόμενη ομάδα που θα λάβει μέρος στην European Super League.
Η επιλογή της Νάπολι μόνο τυχαία δεν είναι αφού στο παρελθόν ο ισχυρός άνδρας των «παρτενοπέι», είχε εκφράσει απόψεις περί αλλαγών στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και μάλιστα ήταν από τους πρώτους που είχαν μιλήσει για μία Super League ισχυρών.
Για τη Νάπολι αναφέρθηκε και ο πρωτεργάτης του νέου αυτού εγχειρήματος, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος μιλώντας σε ισπανικό τηλεοπτικό σταθμό αναφέρθηκε στη Νάπολι. «Δεν μπορεί να είναι για 50 ομάδες η Super League. Και η Ρόμα και η Νάπολι έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν, αλλά τα fixed έσοδα θα πηγαίνουν στις 15 που θα παίζουν μεταξύ τους κάθε εβδομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ