Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΡΑΝΙΕΡΙ: «Θα χαθούν ιστορίες όπως αυτή της Λέστερ»
Αγγλία

ΡΑΝΙΕΡΙ: «Θα χαθούν ιστορίες όπως αυτή της Λέστερ»

Ο Κλανούντιο Ρανιέρι αναφέρθηκε στις ραγδαίες εξελίξεις για την Ευρωπαϊκή Super League, τονίζοντας πως είναι αντίθετος με όλο αυτό.
Ο Κλαούντιο Ρανιέρι ήταν ο «αρχιτέκτονας» μιας από τις πιο όμορφες και ρομαντικές ιστορίες του ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια, όταν και κατέκτησε την Premier League με τη Λέστερ το 2016.
Με δηλώσεις του σε ιταλικά Μέσα, ο 69χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών και τη δημιουργία της Ευρωπαϊκής Super League, ξεκαθαρίζοντας πως με αυτό τον τρόπο θα χαθεί η ουσία και το πνεύμα που αντιπροσωπεύει ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο. Παράλληλα, ανέφερε πως όλα αυτά γίνονται για τα λεφτά, ευελπιστώντας να βρεθεί μια λύση από τις FIFA και UEFA.
«Διαβάζοντας αυτά που θέλουν να κάνουν ορισμένοι σύλλογοι, το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν το επίτευγμα της Λέστερ. Ανεξάρτητα από την ανάμιξη μου σε αυτό, αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου, όταν οι μικρές ομάδες μπορούν να ανταγωνιστούν τους γίγαντες του παιχνιδιού. Για εμένα είναι η ουσία και το πνεύμα που αντιπροσωπεύει ο αθλητισμός. Αυτό που προσπαθούν να κάνουν είναι λάθος. Ίσως το κάνουν για να καλύψουν όλα τα χρέη που έχουν. Ελπίζω ότι η FIFA και η UEFA να έχουν τα σωστά εργαλεία για να το πολεμήσουν», ανέφερε αρχικά ο προπονητής της Σαμπντόρια, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ