Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΠΟΕΛ: Με το βλέμμα στραμμένο στον Γκάρνερ…(ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)
Α' Κατηγορία

ΑΠΟΕΛ: Με το βλέμμα στραμμένο στον Γκάρνερ…(ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Θα είναι στην 11άδα ή όχι ο Τζό Γκάρνερ; Το μέγα ερώτημα στο ΑΠΟΕΛ, εν όψει της ρεβάνς με την Ανόρθωση. Το οποίο θα κληθεί να απαντήσει ο Σάββας Πουρσαϊτίδης όταν θα ανακοινώσει τους βασικούς ποδοσφαιριστές.
Οι πληροφορίες, θέλουν τον Άγγλο φορ να μην έχει προπονηθεί κανονικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να παίξει. Περισσότερο για προστασία, έμεινε εκτός όμως και πάλι όταν ένας προπονητής προστατεύει τον ποδοσφαιριστή του, σημαίνει πως δεν είναι 100% έτοιμος.
Θα είναι βέβαια στην αποστολή του αγώνα της Τετάρτης και αυτό σημαίνει πως όλα μπορούν να συμβούν από πλευράς του προπονητή. Ο Γκάρνερ θα ρωτηθεί για το πως αισθάνεται, πριν την τελική απόφαση, ενώ υπάρχει και η ιατρική ομάδα που έχει τη δική της άποψη.
Γίνεται αντιληπτό, ότι στην απουσία άλλης αξιόπιστης επιθετικής λύσης και συγκεκριμένα ο Μπεν Σαχάρ εξακολουθεί να βαδίζει στη μετριότητα, ενώ ο άλλος φορ (Νούχιου) είναι παρών-απών, ενδεχόμενη μη παρουσία του Γκάρνερ στην γραμμή κρούσης αποδυναμώνει σημαντικά το πλάνο του προπονητή.
Άρα λοιπόν, δικαίως όλων η προσοχή και το ενδιαφέρον, είναι επικεντρωμένο στο αν θα καταφέρει να παίξει ο Άγγλος φορ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ