Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΕΛ: Με (πολλές) απουσίες για την πρόκριση!
ΑΕΛ

ΑΕΛ: Με (πολλές) απουσίες για την πρόκριση!

Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό στο Τσίρειο, παρουσία των οργανωμένων (Διαβάστε ΕΔΩ). Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα και να προκριθεί η ομάδα για 19η φορά στον τελικό κυπέλλου.
Ο Ντούσαν Κέρκεζ πάει και πάλι με απουσίες καθώς είναι εκτός οι Μπουνόζα, Αντωνίου και Έουλερ λόγο τραυματισμού και οι Χάρης Κυριάκου και Ψισιέ λόγο καρτών. Όλες οι απουσίες είναι στον χώρο της άμυνας της ομάδας και αυτό σίγουρα προβληματίζει.
Με την απουσία των Αντωνίου και Κυριάκου υπάρχει προβληματισμός για τα άκρα της ομάδας καθώς είναι λιγοστές οι λύσεις που είναι διαθέσιμες και είναι άγνωστο το ποιοι θα αγωνιστούν εκεί. Πιθανές λύσεις είναι οι Σάντος και Αβραάμ.
Η ΑΕΛ αν θέλει να προκριθεί πρέπει να έχει πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία και προφανώς να μην δεχθεί γκολ. Έχει ενδιαφέρον το πώς θα προσεγγίσει ο Ντούσαν Κέρκεζ το παιχνίδι, διότι η ΑΕΛ θέλει νίκη με δύο γκολ διαφορά. Στο μυαλό του προπονητή της ΑΕΛ υπάρχουν αρκετά σενάρια και θα τα μάθουμε προφανώς λίγο πριν την αυριανή σέντρα.

Μιχαήλ Αριστείδου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ