Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Καθαρά εναντίον της ESL!
Α' Κατηγορία

ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Καθαρά εναντίον της ESL!

Αγγλία και Γαλλία τάχτηκαν από την πρώτη στιγμή κατά της δημιουργίας της European Super League ενώ την Δευτέρα οι 12 ισχυροί του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου είδαν μία ακόμα χώρα να τους γυρνάει την πλάτη και να στρέφεται εναντίον τους, την Ισπανία.

Όπως αναφέρουν τα μίντια από την Ιβηρική χερσόνησο, η παρουσία της Ρεάλ Μαδρίτης, της Μπαρτσελόνα και της Ατλέτικο στη νέα κλειστή λίγκα που οραματίζεται να αποτελέσει το αύριο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου δεν άρεσε στην κυβέρνηση της Ισπανίας, που από την πλευρά της ζητάει πλέον από τις αντιμαχόμενες παρατάξεις να κάτσουν σε ένα τραπέζι και να βρουν μία λύση για το καλό του αθλήματος.

“Σκέφτηκαν και υλοποίησαν ένα σχέδιο χωρίς να λάβουν υπόψη τους διεθνείς οργανισμούς που εκπροσωπούν το ποδόσφαιρο, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο”, ανέφεραν χαρακτηριστικά άνθρωποι της κυβέρνησης ενώ την Δευτέρα (19/4) ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Χοσέ Μανουέλ Ροντρίγκες Ουρίμπες είχε διαδοχικά ραντεβού και συζητήσεις με ανθρώπους που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Μεταξύ άλλων με τους προέδρους της UEFA, της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, καθώς και των Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο που στηρίζουν την European Super League, με τις επαφές να έχουν όλες έναν κοινό παρονομαστή. Τη θέληση της ισπανικής κυβέρνησης να μην τραβήξει το σχοινί κάποια από τις δύο πλευρές αλλά να δεχτούν να κάτσουν σε τραπέζι συνομιλιών ώστε “να συμφωνήσουν σε μία λύση που θα είναι συμφέρουσα για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό.

Μία λύση από την οποία θα βγουν κερδισμένοι όλοι οι εγχώριοι και διεθνείς ποδοσφαιρικοί οργανισμοί καθώς επίσης οι ομάδες, οι παίκτες και οι φίλαθλοι, που στην τελική είναι εκείνοι που συνιστούν την καρδιά του αθλήματος και οι άνθρωποι στους οποίους απευθύνεται αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ