Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

European Super League: Ακολουθεί τη νομική οδό κατά των FIFA και UEFA!
Α' Κατηγορία

European Super League: Ακολουθεί τη νομική οδό κατά των FIFA και UEFA!

Με επιστολή της σε FIFA και UEFA, η ESL γνωστοποίησε πως κινείται νομικά προκειμένου να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των συλλόγων της και ν’ αποφευχθούν οι εκδικητικές κινήσεις των Ινφαντίνο και Τσεφέριν!

Όπως αναφέρεται στο Associated Press, τόσο ο πρόεδρος της FIFA όσο και αυτός της UEFA έχουν ήδη ενημερωθεί από την Super League Company, πως κινείται νομικά και η κόντρα τους θα οδηγηθεί στα δικαστήρια εφόσον παρατηρηθεί προσπάθεια για εκδίκηση από την Ευρωπαϊκή και την Παγκόσμια Ομοσπονδία προς τους 12 συλλόγους της ESL.

Η European Super League έχοντας εξασφαλίσει επένδυση 4 δισεκατομμυρίων ευρώ για την δημιουργία της νέας κλειστής Λίγκας που ταράζει τα λιμνάζοντα νερά του ποδοσφαίρου, ναι μεν είχε αναφέρει πως θέλει να γεφυρώσει το χάσμα με την UEFA και την FIFA, παρ’ όλα αυτά θα υπερασπιστεί με κάθε νόμιμο τρόπο τα συμφέροντα των 12 κλαμπ.

Το γεγονός πως ακολουθεί τη νομική οδό μόνο σε ηρεμία δεν αποσκοπεί, ωστόσο, η ESL με αυτό τον τρόπο διατυμπανίζει την αποφασιστικότητά της για την ολοκλήρωση του πρότζεκτ και την έναρξη της Λίγκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ